Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ευχαριστήριο για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για τον εορτασμό του Πάσχα


Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για τον εορτασμό του Πάσχα. Οι εκδηλώσεις προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών από ολόκληρη τη χώρα, αλλά και από την Ευρώπη που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το παραδοσιακό έθιμο των λάκκων και την Λιβαδείτικη φιλοξενία.
Ο Δήμος Λεβαδέων διαμόρφωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκθέσεις, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, δράσεις για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, παραδοσιακό σούβλισμα αρνιών με κέρασμα για όλους τους επισκέπτες που διασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από την εξαιρετική ορχήστρα του Γιώργου Κωτσίνη και Νίκου Φιλιππίδη.  Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην Κεντρική Πλατεία, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.  Επίσης, ο Δήμος Λεβαδέων συνέχισε για τετάρτη συνεχόμενη χρονιά το διαγωνισμό για τη βράβευση του καλύτερου λάκκου σε μια προσπάθεια αναβίωσης του εθίμου στις γειτονιές της πόλης μας.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη στήριξη των συλλόγων, των φορέων, επιχειρηματιών και κυρίως των εθελοντών.  Προς όλους αυτούς ο Δήμος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις: τους μαθητές των σχολείων για τη δημιουργία της αφίσας και των ευχετήριων καρτών του Δήμου, την ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς, το ΕΚΕΨΥΕ Λιβαδειάς και το 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς για τη συμμετοχή τους στο πασχαλινό bazaar,  την εθελοντική ομάδα του Δήμου Λεβαδέων “¨Λεβαδρώ” για την προσφορά λαμπάδων στα γηροκομεία και ιδρύματα της πόλης και τη διοργάνωση του 4ου Κυνηγιού Κρυμμένου Αυγού, τον Σύλλογο Ευρυτάνων “Τα ΄Άγραφα”, τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, το Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών Λιβαδειάς, το Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου, το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Βοιωτίας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση παραδοσιακών χορών της Δευτέρα του Πάσχα, τις Κοιν.Σ.Επ. “Έρκυνα” και “Εννέα Μούσες”, την Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς και τον Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς για τις εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής και παραδοσιακών προϊόντων και τέλος την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων για  τη νυχτερινή πεζοπορία στα εξωκλήσια.
Ευχαριστεί επίσης, για τη στήριξη τους για την επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων: τους σπουδαστές του ΙΕΚ Λιβαδειάς του τμήματος "Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος" και την καθηγήτρια τους κ. Έφη Πέτσα Στάμου, τους εθελοντές κ.κ. Ελένη Τουλουμενίδου, Ελευθερία Καλέγκα, Βάσω Κοσμίδη, την εταιρεία Τεντόραμα και τον κ. Παναγιώτη Καρβούνη για τις προσφορές τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: