Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Σε εκδήλωση του Τμήματος Παραρτημάτων του Κεντρικού Λυκείου των Ελληνίδων με θέμα "...στην αυγή της μεταπολεμικής ανασυγκρότησης" το ΛτΕ Παράρτημα Θηβών

Με την Α΄Αντιπρόεδρο του ΛτΕ κ. Μαρία Πασσά-Κώτσου, οι κ.κ. Πρόεδρος του ΛτΕ Θήβας Μιμίκα Αγάτσα, Αντιπρόεδρος Βάνα Τουλίτση, Γ.Γραμματέας Πηνελόπη Κουρκούτη, Γ.Ταμίας Ελένη Μάρκου και το μέλος του Δ.Σ. Σωτηρία Σκουρτανιώτη.
Με την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας κ. Μαρίνα Φιλιππίδου
και την Πρόεδρο του ΛτΕ Σαλαμίνας κ. Σωσώ Σακελλαρίου..

Η πρόεδρος του ΛτΕ Θήβας Μιμίκα Αγάτσα και τα μέλη του Δ.Σ. Βάνα Τουλίτση, Πηνελόπη Κουρκούτη, Ελένη Μάρκου και Σωτηρία Σκουρτανιώτη παρευρέθησαν στην επιτυχημένη εκδήλωση του Τμήματος Παραρτημάτων του Κεντρικού Λυκείου των Ελληνίδων με θέμα "...στην αυγή της μεταπολεμικής ανασυγκρότησης" . 
Τιμώμενα τα : 
Λύκειον των Ελληνίδων-Παράρτημα Καβάλας, έτος ιδρύσεως 1945
Λύκειον των Ελληνίδων-Παράρτημα Δράμας, έτος ιδρύσεως 1946 

Θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς για την εξαιρετική οργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία στην Αντιπρόεδρο και Έφορο Παραρτημάτων κ. Μαρία Παπαμάρκου, στις Συνεφόρους του Τμήματος και στις κυρίες του Κεντρικού ΛτΕ. 
Επίσης συγχαρητήρια στις προέδρους των τιμώμενων παραρτημάτων του ΛτΕ Καβάλας κ. Μαρίνα Φιλιππίδου, του ΛτΕ Δράμας κ. Άννα Ντινάκη – Κονδυλάκη, στα μέλη των Δ.Σ. καθώς και στους χοροδιδάσκαλους, σε όλες τις χορεύτριες, χορευτές και μουσικούς που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: