Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Κοντά σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς


Την Μεγάλη Τετάρτη το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς βρέθηκε κοντά σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διανέμοντας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα δέματα αγάπης και αλληλεγγύης.
Τα δέματα αποτελούνταν από δωρεές ιδιωτών, των εκπαιδευτικών, γονέων , μαθητών και διευθυντών  του 2ου, 4ου, 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, του Γυμνασίου Σχηματαρίου  και της εταιρείας ΜΙΝΕΡΒΑ, που απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στο κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και την ουσιαστική βοήθειά τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Διαπιστώσαμε και φέτος την προθυμία και την διάθεση των συνανθρώπων μας να προσφέρουν με γενναιοδωρία στις φιλανθρωπικές μας δράσεις αποδεικνύοντας ότι ενστερνίζονται τις Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθρού Σταυρού.
Επίσης σημαντική ήταν και η συμβολή των Εθελοντών της Νοσηλευτικής και της Κοινωνικής Πρόνοιας καθώς βοήθησαν στην συγκέντρωση των προϊόντων με το δικό τους μέσον προκειμένου να φτάσουν στον τελικό αποδέκτη , τις οικονομικά πάσχουσες οικογένειες της πόλης μας.
Ευχόμαστε το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου να αποτελέσει μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας, ελπίδας και υγείας σε όλους μας.

Για το Δ.Σ.

Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ                                      ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: