Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Πρόσκληση για συμμετοχή στο διαγωνισμό ελιάς που θα γίνει στους Δελφούς υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου «Athena International Olive Oil Competition» που θα διεξαχθεί στους Δελφούς από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου 2018, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προσκαλούμε τους παραγωγούς επιτραπέζιας ελιάς να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων τους για προβολή και γευστική δοκιμή προς τα μέλη της κριτικής επιτροπής.
Ο διαγωνισμός Athena θεωρείται από τους πλέον έγκριτους της διεθνούς ελαϊκής σκηνής, με τη συμμετοχή 20 κριτών παγκοσμίου φήμης από 12 χώρες, ενώ οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τα 300 δείγματα ελαιολάδου από όλες τις σημαντικές
ελαιοπαραγωγικές χώρες.
‘Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν θα πρέπει να αποστείλουν δείγματα συσκευασιών επιτραπέζιας ελιάς καθώς και προαιρετικά προωθητικά έντυπα των προϊόντων τους στα Αγγλικά, στα γραφεία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018. Τα δείγματα αυτά θα παρουσιαστούν και προσφερθούν εντός του χώρου  του διαγωνισμού, όπου παράλληλα με τη διαδικασία οι κριτές θα γνωρίσουν την επιτραπέζια ελιά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: