Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήριο από την Πρόεδρο της Ε.Α.Ε.Λιβαδειάς κα Στέλλα Ταπανλή προς την Αντιπεριφερειάρχη κα Φανή Παπαθωμά


Και τώρα που τα φώτα έσβησαν στο Διοικητήριο Λιβαδειάς και η γιορτή που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά μαζί με τους Συλλόγους Γυναικών για να τιμήσουν τη γυναίκα, πέρασε στον κόσμο των αναμνήσεών μας, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, αλλά και όλου του Δ.Σ. του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, για την τιμή, να βραβευθώ για την 35ετή εθελοντική προσφορά μου.  
Και είναι αυτή η διάκριση τόσο σημαντική, αφού με επέλεξαν ανάμεσα σε τόσες πολλές εθελόντριες, που υπάρχουν στην Περιφέρειά μας.
Η Αντιπεριφερειάρχης και φίλη μου Φανή Παπαθωμά, εκτός από οργανωτική και αποτελεσματική σε αυτό που έκανε, με αυτή την επετειακή εκδήλωση, έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο όλο να γνωρίσει το έργο που επιτελούμε, να ενδιαφερθεί και να ενταχθεί στο πρόγραμμα Πρόληψης, Έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου (δωρεάν), που γίνεται στο Κέντρο μας «Λουκάς Ν. Δέδες», (οδός Δημ. Ι. Ανδρεαδάκη 47 στη Λιβαδειά).
Αγαπημένη Φανή Παπαθωμά, θα ήθελα να σε συγχαρώ αφού κατόρθωσες  με μια πράξη ευγένειας, ευαισθησίας, να κινητοποιήσεις ένα πλήθος κόσμου, να του δώσεις όραμα, παράδειγμα να μιμηθεί, χαρά να γεμίσει η ψυχή του, ακούσματα που  τον έτερψαν, επικοινωνία, συντροφικότητα και μετά υπέροχες αναμνήσεις.
Για όλα αυτά θερμά συγχαρητήρια σε σένα και σε όλους όσους εργάσθηκαν γι’ αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση τιμής στη γυναίκα του τόπου μας.

Ευχαριστούμε

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Στέλλα Ταπανλή


Δεν υπάρχουν σχόλια: