Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας αναδείχθηκε ο Βοιωτός επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Σύρμος


Κρατάει εδώ και χρόνια τα σκήπτρα μιας γνωστής και αναπτυσσόμενης βιοτεχνίας στην Επ. Λιβαδειάς, ενώ και με την ευρύτερη κοινωνική του δράση αποτελεί ένα πρόσωπο στο οποίο κανείς μπορεί να διακρίνει – πέρα από την ποιότητά του ως άνθρωπος – και μια έντονη διάθεσή του για προσφορά στα κοινά. Παράλληλα, έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής μέσα από τη συμμετοχή σε συλλογικά όργανα, όπως είναι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, κ.α. Ο λόγος για τον κ. Δημήτρη Σύρμο, ο οποίος πρόσφατα αναδείχθηκε Πρόεδρος του ΔΣ στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος. 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας με εξέλεξε στην θέση του Προέδρου του Συνδέσμου, στην τελευταία συνεδρίαση του, της 28/2/2018. Οι Βιομηχανίες Πλαστικών ζουν την πρόκληση της Κυκλικής Οικονομίας, της Ανακύκλωσης στην πηγή, της Επαναχρησιμοποίησης των Υλικών, του Περιβάλλοντος» ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στα social media ο κ. Σύρμος την εκλογή του. Και συνέχισε: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ως πρωτεύον ζήτημα την Κυκλική Οικονομία. Θεωρώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διαδικασία αυτή, Κυβέρνηση, Δημόσιοι Φορείς, Περιβαλλοντικές και Οικολογικές Οργανώσεις θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, την πρόκληση αυτή.
Το στοίχημα όμως καταλήγει στους ΠΟΛΙΤΕΣ.
Κυκλική Οικονομία, Απόβλητα, στερεά και υγρά, Ανακύκλωση, Επαναχρησιμοποίηση έχουν ένα σημείο Αναφοράς: πρέπει να ξεκινούν από την ΠΗΓΗ, δηλαδή το σπίτι, την Επιχείρηση, το Σχολείο, την Αναψυχή, τον Τουρισμό. Είμαι αποφασισμένος να συνεργαστώ με όλους τους εμπλεκόμενους, να δώσω γνώσεις, εμπειρίες, να πάρω τις ευθύνες που αναλογούν στους συναδέλφους μου και σε εμένα προσωπικά.
Οι απόψεις και οι ιδέες όλων, η διάχυση της γνώσης είναι κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στην προώθηση της Κυκλικής Οικονομίας σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων. Καλώ όλους σας να συμμετάσχετε στην προσπάθεια αυτή, αρχίζοντας από τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα» κατέληξε το μήνυμά του ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας και Βοιωτός επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Σύρμος.

Το ORCHOMENOS PRESS του εύχεται 
δύναμη στο έργο του και καλή επιτυχία στα σχέδιά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: