Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Δήμος Θηβαίων: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ιδιοκτήτες ακινήτων στο πλαίσιο διερεύνησης μίσθωσης διαμερισμάτων σε οικογένειες ΡΟΜΑ


Ο Δήμος Θηβαίων μετά από απόφαση της “Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την κατάργηση του οικισμού ΡΟΜΑ”, στο πλαίσιο προσπάθειας αναζήτησης χρηματοδότησης για δράσεις κοινωνικής ένταξης των ΡΟΜΑ, εστιάζει το ενδιαφέρον του στην υλοποίηση της δράσης επιδότησης ενοικίου.

Προς τούτο και στο πλαίσιο διερεύνησης διαθέσιμων οικημάτων,  απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ιδιοκτήτες ακινήτων (διαμερισμάτων ή μονοκατοικιών) που επιθυμούν να ενοικιάσουν τα ακίνητα τους σε οικογένειες ΡΟΜΑ, μέσω προγράμματος επιδότησης ενοικίου και για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  στα γραφεία της ΔΗΚΕΘ : Βουρδουμπά 13,  στην κα Αναστασία Θάνου, τηλέφωνο 2262026581, email: anastasia.thanou@yahoo.gr , από ώρες 09:00 έως 13:00.
Τα διαμερίσματα ή μονοκατοικίες θα πρέπει να είναι χωρητικότητας από 4 έως 8 άτομα και κατά προτίμηση σε καλή κατάσταση, με θέρμανση, με τους απαραίτητους κύριους και βοηθητικούς χώρους, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς οφειλές σε ΔΕΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: