Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Συνεδριάζει στις 28 Μαρτίου το ΔΣ του Δήμου Θηβαίων


Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.                                                                                    

  
Π Ι Ν Α Κ Α Σ
ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1.        Έγκριση της υπ’ αριθ. 3/2018 απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων, περί επιχορήγησης του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Θηβών» με το ποσό των 3.000,00€ για την κάλυψη της δαπάνης αποστολής αντιπροσωπείας μελών του για την παρουσίαση του έργου του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών στο European Museum of the Year (ΕΜΥΑ) 2018».

2.        2η Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

3.        Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για τον ορισμό μελών επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Βελτίωση ηλεκτρολογικών – οικοδομικών και περιβάλλοντος χώρου ΣΟΝΙΑ».

4.        Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου : «Βελτίωση Δημοτικών οδών ΔΕ Βαγίων».

5.        Τροποποίηση των όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το έργο : “Βελτίωση τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Θήβας (Α’ φάση)”

6.        Έγκριση χορήγησης παράτασης περάτωσης των εργασιών του έργου βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου για τη διαμόρφωση νέου χώρου παιδικής χαράς στην τ.κ. Καπαρελλίου του Δήμου Θηβαίων.

7.        Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών επισκευής και συντήρησης οχημάτων του Δήμου από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ Ο.Ε.».

8.        Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών επισκευής και συντήρησης οχημάτων του Δήμου από τον κ. ΣΟΡΚΟ Αθ.ΜΑΡΙΟ.

9.        Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών την κ. Κόκκεζα Αντιγόνη του Δημητρίου, κάτοικος Τ.Κ. Νεοχωρακίου του Δήμου Θηβαίων.

                                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                              ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                                   
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: