Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Β2Β συναντήσεις ερμανικών εταιριών με Έλληνες παραγωγούς στις 24 και 25 Μαΐου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμιέων


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά τις διμερείς εμπορικές σχέσεις, και την εταιρεία BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, διοργανώνει το 5ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, ένα διήμερο προώθησης των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή πρόκειται να υλοποιηθεί με τη μορφή ενός συνεδρίου και Β2Β συναντήσεων γερμανικών εταιριών με Έλληνες παραγωγούς στις 24 και 25 Μαΐου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμιέων.

Την πρώτη ημέρα (24.05.2017) θα λάβει χώρα το συνεδριακό μέρος του φόρουμ, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλίες από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού και διπλωματικού τομέα, εκπροσώπους συνδέσμων, καθώς και σύντομες παρουσιάσεις ελληνικών και γερμανικών εταιρειών.

Τη δεύτερη μέρα (25.05.2017) θα διεξαχθούν συναντήσεις B2B μεταξύ των Ελλήνων παραγωγών/αγροτικών συνεταιρισμών και των γερμανικών εταιριών, που επιθυμούν να εισάγουν ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ως μεγάλος συνδιοργανωτής, έχει εξασφαλίσει για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χωρική της αρμοδιότητα, τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή τους στις Β2Β συναντήσεις στο Ελληνογερμανικό φόρουμ τροφίμων, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ενδυνάμωση του εξωτερικού εμπορίου.

Συγκεκριμένα, στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής παρέχονται:

- συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις με γερμανικές εταιρίες (θα σας αποσταλεί πρόγραμμα συναντήσεων)
- stand ανά  εταιρεία στο φουαγιέ της αίθουσας για την προβολή των προϊόντων και  γευσιγνωσία
- τοποθέτηση rollup banner ανά  εταιρεία 2μ. ύψος Χ 1μ. πλάτος (δικής σας υποχρέωσης)
- 5 προσκλήσεις για το συνέδριο
- συμμετοχή στο πλήρες πρόγραμμα του φόρουμ (συμπ. coffee breaks, light lunches)
  
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για την πρωτοβουλία αυτή, παρακαλούμε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι τις 10.04.2018, αποστέλλοντας συμπληρωμένη τη συγκεκριμένη φόρμα, συνοδευόμενη με σύντομο προφίλ της εταιρείας στα αγγλικά, στο Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:
Ε-mail :info@kye.com.gr, Fax: 2231028725

Δεν υπάρχουν σχόλια: