Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Κάλεσμα από το Επιμελητήριο Βοιωτίας για σΣυμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL 2018

Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, συμμετέχει στην προσπάθεια για την παρουσία της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL, η οποία θα λάβει χώρα από την 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018, στο Παρίσι,  σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό φορέα, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.
Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώνεται από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι/Γαλλία. Αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Είναι μια παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας, ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.
Οι βοιωτικές επιχειρήσεις, που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν στην έκθεση θα λάβουν χώρο στο εθνικό περίπτερο, μαζί με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Το Επιμελητηριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητας της Βοιωτίας αποφάσισε, όπως εκτός της ενίσχυσης, που θα λάβουν οι επιχειρήσεις, τόσο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όσο και από την ENTERPRISE GREECE, να ενισχυθούν και με το ποσό των 5.000€ συνολικά, κατά ανώτατο όριο, επιμεριζόμενο με το ποσό των 1.000€ ανά επιχείρηση, κατά ανώτατο όριο. Εάν οι επιχειρήσεις, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση είναι παραπάνω από πέντε, το ποσό των 5.000€ επιμερίζεται αναλογικά.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν τις  αιτήσεις χρηματοδότησης τους στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018.
Πληροφορίες: Ευάγγελος Φουντάς, Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά, τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347, e-mail: epimviot@otenet.gr.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: