Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μια ακόμη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς

45χρονο απατεώνα, μέλος σπείρας που εξαπάτησε ιδιοκτήτη οχήματος και προσπάθησε να κάνει το ίδιο 4 ακόμη φορές, εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, oι δράστες έβρισκαν μέσω διαδικτύου αγγελίες πώλησης οχημάτων, επικοινωνούσαν με τους ιδιοκτήτες και προσπαθούσαν να τους πείσουν πως με e-bankingείχαν μεταφέρει στον λογαριασμό τους τα χρήματα που ζητούσαν για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είχε γίνει.
Οι απατεώνες κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν κάτοικο Βοιωτίας, ο οποίος, στις 17 Μαρτίου του 2017, τους έδωσε το φορτηγό του, χωρίς ωστόσο να πάρει ποτέ τα χρήματα.
Οι δράστες πάντως δεν στάθηκαν τυχεροί σε 4 ακόμη περιπτώσεις, αφού δεν κατάφεραν να εξαπατήσουν κατοίκους Αθηνών, αποσκοπώντας να τους πάρουν δύο Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα, μία μοτοσυκλέτα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: