Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Καθαρή νίκη για τον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη στις Επιμελητηριακές εκλογές της Βοιωτίας – 14 από τις 21 έδρες στην «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα»

Τα κατάφερε για άλλη μια φορά! Κόντρα σ` εκείνους που τον χαρακτήριζαν «κατεστημένο», «γερασμένο», «φθαρμένο»,  ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο πλουραλιστικός συνδυασμός του «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» - μετά από τις διήμερες εκλογές σε Λιβαδειά και Θήβα-  απέσπασε μια καθαρή νίκη με ποσοστό 70% περίπου, έναντι του 30% που καταμετρήθηκε για τον έτερο  συνδυασμό «Νέο Επιχειρείν». Ο έμπορος, δηλαδή, που κατάφερε να δώσει αληθινό νόημα σ` αυτό το θεσμό τελικά  και μ` αυτή την εκλογική νίκη ταυτίζεται απόλυτα μ` αυτόν, γίνεται εν τέλει συνώνυμο της δικής του ύπαρξης και περνάει πια στην ιστορία ως ο μακροβιότερος Πρόεδρος Επιμελητηρίου ίσως σ` όλη την Ελλάδα.

Η αγάπη του για τον επιμελητηριακό χώρο αναγνωρίστηκε από το σύνολο των μελών του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, οι οποίοι μαζικά ενίσχυσαν το ψηφοδέλτιό του χαρίζοντας του τις 14 από τις 21 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου.
«Οι εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ολοκληρώθηκαν απόψε. Ο Επιμελητηριακός κόσμος τίμησε μαζικά το Συνδυασμό μας «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Ενότητα» και μας χάρισε στις 14 από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης.  Αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας ευχαριστήσω όλους και τον καθένα χωριστά, πρώτα εκείνους που στάθηκαν άμεσα δίπλα μου ως υποψήφιοι αλλά και εκείνους  που στήριξαν τα συνδυασμό μου, εκείνους που μας έδιναν το χέρι και μας όπλιζαν με δύναμη.  Φίλες και φίλοι, είμαι αληθινά χαρούμενος που μας αποδείξατε ότι τελικά  ξέρετε τι κάνει για εσάς το Επιμελητήριο και το φανερώσατε με τη μεγάλη συμμετοχή σας το διήμερο των φετινών εκλογών.  Το έργο μας και σ` αυτή τη θητεία δεν θα είναι εύκολο, γι` αυτό εύχομαι σ` εκείνους που εκλέχθηκαν συγχαρητήρια και  «καλή δύναμη»… έγραψε στη δική του σελίδα στα social media, τα οποία μάλλον κι` αυτά νίκησε αφού τα όσα γράφτηκαν γι` αυτόν τις τελευταίες μέρες, με την παράλληλη υποτίμηση των παραδοσιακών ΜΜΕ , προφανώς δεν έγιναν πιστευτά αλλά θα μείνουν κι ` αυτά στη μνήμη των περισσοτέρων από εμάς ως μια ακόμη απόδειξη πως τα… LIKE πρέπει να συνοδεύονται και με ουσία, θέσεις και επιχειρήματα, ώστε να μεταφραστούν και σε ψηφαλάκια! 

Ας ακούσουμε τι δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, Επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Ενότητας» αμέσως μετά το τέλος της καταμέτρησης στο εκλογικό κέντρο της Θήβας…

Δηλώσεις έκανε και ο  κ. Κωνσταντίνος Σταϊκος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέο Επιχειρείν»…


Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αγνιάδη
και τον Συνδυασμό του για την καθαρή τους νίκη.  Καλό έργο, καλή δύναμη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: