Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Συνεδριάζει απόψε το ΔΣ του Δήμου Θηβαίων


            Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 17:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης


Π Ι Ν Α Κ Α Σ
ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΙΣ  21-11-2017  ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ
ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. :  27316/17-11-2017  
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  (Άρθρο 65 & 67   Ν. 3852/10)


1.            Έγκριση για τον εξώδικο συμβιβασμό μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επί της από 25-5-2017 αγωγής του δεύτερου κατά του Δήμου Θηβαίων (σχετ. η υπ’αριθ. 504/2017 απόφαση της Οικον.Επιτροπής).

2.            Ανάκληση της υπ’αριθ. 305/2016 Α.Δ.Σ. για τη συγκρότηση επιτροπής προκειμένου να επιχειρηθεί η συμβιβαστική επίλυση του θέματος μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε. για την πρόσβαση των δημοτών στον αιγιαλό στην περιοχή ΝΟΥΣΑ Θίσβης Βοιωτίας και  λήψη απόφασης για την επέκταση – διαμόρφωση υφιστάμενου  δρόμου ώστε αυτός να  οδηγεί από τον όρμο του Αγ.Ιωάννη Θίσβης σε παρακείμενη παραλία στη θέση «Ντράσα», με χρηματοδότηση του έργου από τη ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε. 

3.            Έγκριση για τη συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων στην Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ», έγκριση του καταστατικού αυτής και ορισμός εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

4.            Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου που θα συμμετέχουν στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2017 στα Ιωάννινα και ψήφιση σχετικής πίστωσης.

5.            Έκφραση γνώμης σχετικά με τη ΜΠΕ που αφορά στην περιβαλλοντική αδειοδότηση των εργασιών βελτίωσης των κόμβων Καναβαρίου και Μιχαηλίδη, στα πλαίσια του έργου : «Αδειοδότηση των κόμβων Μαυρομματίου, Καναβαρίου & Μιχαηλίδη» στους Δήμους Αλιάρτου και Θηβαίων Ν.Βοιωτίας.

6.            Έγκριση για την αύξηση επιχορήγησης του Δήμου προς το ΝΠΔΔ Δημοτικός  Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.),  για την κάλυψη δικαστικών αποφάσεων.(Σχετ. η υπ’αριθ. 177/2017 απόφαση του Δ.Σ. του ΔΟΘ).

7.            Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της χρήσης των καταστημάτων 9 και 19 της Δημοτικής Αγοράς  στη ΔΗΚΕΘ,  για την εγκατάσταση των γραφείων της Δ/νσης Οικον. Υπηρεσιών της Επιχείρησης, μετά από σχετικό αίτημα της τελευταίας.

8.            Ορισμός αναπληρωματικού μέλους στο Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους Κων/νας Γκιόκα.

9.            Ορισμός δύο (2) δημοτικών συμβούλων ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Κληροδότημα Αφων ΣΤΑΜΑΤΗ».

10.       Λήψη απόφασης για τη διοργάνωση εκδήλωσης βράβευσης επιτυχόντων μαθητών Δήμου Θηβαίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017, έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης και διάθεση σχετικής πίστωσης.

11.       Λήψη απόφασης για εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς και διάθεση σχετικών πιστώσεων.

12.       Λήψη απόφασης για την απευθείας εκμίσθωση του καταστήματος Ν.34 στη Δημοτική Αγορά.

13.       Διαγραφή ποσού 93,84€ από τους χρηματικούς καταλόγους ΒΑΓ2010/81, ΒΑΓ11, ΒΑΓ10, 23%ΒΑΓ10, 23%11Β, που αφορούν κατανάλωση ύδρευσης Δ.Ε. Βαγίων του κ. Τσαραμπάρη Θεόδωρου του Κων/νου.

14.       Διαγραφή ποσού 263,72€ από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης Βαγίων ετών 2008-2015 που αφορούν «Κατανάλωση Ύδρευσης Δ.Ε. Βαγίων» του κ. Παπαργυρίου Γεωργίου του Ιωάννη.

15.       Διαγραφή ποσού 582,60€ από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης Βαγίων ετών 2009-2015 που αφορούν «Κατανάλωση Ύδρευσης Δ.Ε. Βαγίων» του κ. Βόκαλη Χαράλαμπου του Ανδρέα με ΑΦΜ 039431480.

16.       Διαγραφή ποσού 22,72€ από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης Βαγίων έτους 1/11/2014 έως 31/12/2015 που αφορά κατανάλωση ύδρευσης Δ.Ε. Βαγίων της κ. Μποτσαράκη Γεωργίας.
17.       Διαγραφή ποσού 134,04€ από τους χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης Βαγίων ετών 2010-2012 που αφορούν κατανάλωση ύδρευσης Δ.Ε. Βαγίων του κ. Σταμάτη Δημητρίου του Ιωάννη.

18.       Διαγραφή οφειλών  από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης της Δ.Ε. Πλαταιών του Δ.Θηβαίων, ποσού 96,05€  στο όνομα Χαλκιά Κων/να του Θεμιστοκλή και ποσού 14,24€ στο όνομα Στοιχειού Καλομοίρα του Παντελή.

19.       Διαγραφή οφειλών από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης της Δ.Ε. Πλαταιών του Δ.Θηβαίων. 

20.       Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Κατασκευή παιδικής χαράς Κεντρικής πλατείας Δήμου Θηβαίων».

21.       Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και επιλογή του τρόπου ανάθεσης για το έργο : «Δημοτική οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Θίσβης».

22.       Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Βελτίωση και αναβάθμιση Κεντρικής Πλατείας Τ.Κ. Μελισσοχωρίου του Δήμου Θηβαίων».

23.       Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου γηπέδου τένις στην Τ.Κ. Ξηρονομής».

24.       Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου : «Διαμόρφωση χώρου για στέγαση Κέντρου Κοινότητας και Κέντρου Ένταξης Μεταναστών».

25.       Λήψη απόφασης για τη χορήγηση 3ης παράτασης περαίωσης των εργασιών του έργου : «Βελτίωση κτιρίου για δημιουργία χώρου άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην Τ.Κ. Ελλοπίας του Δ.Θηβαίων».



                                                                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                               ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                                                   
                                                                                             ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: