Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Κατατοπιστική και πλούσια σε νέες εμπειρίες για τον αγροτικό κόσμο η χθεσινή ημερίδα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού

 Η πρώτη – από μια σειρά νέων πρωτοβουλιών του ανανεωμένου Διοικητικού Συμβουλίου – εκδήλωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού ολοκληρώθηκε με άκρως ικανοποιητική συμμετοχή χθες το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Δ.Κ. Ορχομενού. Η ημερίδα - που συντόνισε το μέλος του ΔΣ κ. Γιάννης Ζαννιάς - είχε στόχο να ενημερώσει τους αγρότες  μέλη του Α.Σ.Ο. και όλους όσους ήθελαν να ακούσουν ασφαλώς, τι ευκαιρίες προσφέρει το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – Προκηρύξεις Μέτρων 2017-2018»  . 



Η κα Προδρομίδου
Ο κ. Δεδούσης 
Ο κ. Μίχος 




Τα θέματα ανέλυσαν έμπειροι  ομιλητές από τη ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, όπως οι κκ. Ειρήνη Προδρομίδου, Κωνσταντίνος Μίχος, Νίκος Δεδούσης, ενώ παρεμβάσεις έγιναν στη συνέχεια μέσω ερωτήσεων από τα μέλη του Συνεταιρισμού. Την εκδήλωσή του τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικών κ. Γρηγόρης Γαλάνης, η Δντρια του Υποκαταστήματος Ορχομενού της Τράπεζας Πειραιώς κα Ιωάννα Καρατσόλη και στελέχη του Υποκαταστήματος, ενώ την εκδήλωσή τους στήριξε με σπιτικά εδέσματα ο Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη».





Όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του στο ORCHOMENOS PRESS o Πρόεδρος κ. Βασίλης Τσαγαλάς, ήταν  η πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να ενημερώσουν και να καταρτίσουν τους αγρότες του τόπου μας, δείχνοντας ένα σύγχρονο τρόπο καλλιέργειας με απώτερο στόχο τη δημιουργία ποιοτικότερου προϊόντος και παράλληλα τη μείωση του κόστους παραγωγής.
 


Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε η  Γενική Συνέλευση των μελών του Συνεταιρισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: