Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο από την ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΕΔΔ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

Προς τους «περιφερειάρχες» του Δικτύου Εμπιστοσύνης
Προς τους Νομαρχιακούς Υπευθύνους
Προς τους Υπεύθυνους Εκλογικών Κέντρων
Προς τους Προέδρους και τα Μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών
Προς του Εθελοντές μας
Προς τους εκπροσώπους των υποψηφίων


Aγαπητές φίλες και φίλοι,
Καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος γύρος των εκλογών μας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, αισθάνομαι την ανάγκη να σας απευθύνω ένα ολόθερμο ευχαριστώ.
Χάρη στις δικές μας προσπάθειες, πετύχαμε τον εκπληκτικό αριθμό των 210.000+ συμμετεχόντων, διαψεύδοντας τα προγνωστικά των μίζερων και των απαισιόδοξων. Το δίκτυο εμπιστοσύνης λειτούργησε άψογα και, παρά τον αιφνιδιασμό της απροσδόκητα μεγάλης συμμετοχής, μπόρεσε να ανταποκριθεί με ευγένεια και αποτελεσματικότητα στη μεγάλη πρόκληση.
Εφιστώ την προσοχή σας, ωστόσο, ότι η χθεσινή ψηφοφορία ήταν μόνο το πρώτο βήμα προς τη συγκρότηση του νέου φορέα. Απομένει ο δεύτερος γύρος, την προσεχή Κυριακή και, εντός ολίγου, το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα, στην επιτυχία του οποίου, είμαι βέβαιος, ότι πολλοί από σας θα θελήσετε να συμμετάσχετε.
Το τεχνικό μας επιτελείο, και οι άψογοι συνεργάτες μας, δηλαδή οι εταιρίες ΟTS και Kapa Research θα σας ενημερώσουν για τα αμέσως επόμενα πρακτικά βήματα. Προς το παρόν, παρακαλώ να παραμείνετε όλοι στη θέση σας και με ετοιμότητα, ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την προσπάθεια που αναλάβαμε.
Δεχθείτε και πάλι, αγαπητές φίλες και φίλοι, τις πιο ειλικρινείς και θερμές μου ευχαριστίες.

Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2017


Ν.Κ. Αλιβιζάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: