Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Τον τίτλο «Αντιδήμαρχος της χρονιάς» διεκδικεί για το 2017 ο κ. Γιάννης Φουρτάκας στη Δ.Ε. Ακραιφνίας


Προ μηνών και με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ακραιφνίας κ. Γιάννης Φουρτάκας, είχε δώσει – κατά κάποιο τρόπο – τη δική του υπόσχεση! Ν` αλλάξει την εικόνα στην περιοχή ευθύνης του. Και τα κατάφερε! 

Μήνες τώρα μέσα από τη συστηματική του επιμονή, την έμφασή του να βελτιώνει τη καθημερινότητα των κατοίκων σε Κάστρο, Ακραίφνιο και Κόκκινο καθώς, μη χάνοντας την αμεσότητα που πάντα τον συνόδευε, ο κ. Φουρτάκας διεκδικεί επάξια τον τίτλο του «Αντιδήμαρχου της χρονιάς» αφού το 2017 είναι μια χρονιά που έχει αγγίξει τα πάντα και έχει βελτιώσει τα πάντα στο πέρασμά του… Ανάμεσα στις πρόσφατες πρωτοβουλίες που έτυχαν θετικών σχολίων της τοπικής μας κοινωνίας ήταν η απόφασή του να καθαριστούν έγκαιρα τα ρέματα πλησίον στης Εθνικής Οδού στο ύψος της εισόδου του Ακραιφνίου  με το συνεργείο καθαρισμού Δήμου Ορχομενού στη Δ.Ε Ακραιφνίας μετά τις ειδοποιήσεις της πολιτικής προστασίας για επιδείνωση του καιρού. 





Αλλά και μια σειρά από παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες της Τ.Κ. Κάστρου με τη συμβολή ταλαντούχων και ανήσυχων κατοίκων που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. 
Ευχαριστίες από τον ίδιο για  τη συνεργασία τους, απευθύνει στη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κάστρου κα Παπαλάμπρου, τη Νηπιαγωγό και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων,  που με την συμμετοχή και τη βοήθειά τους κατάφεραν ν` αλλάξουν την εικόνα  τα σχολεία του χωριού, ενισχύοντας το έργο της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ορχομενού. 










Ρωτώντας τον τι έχει να σχολιάσει για όλα αυτά, ο κ. Φουρτάκας είπε: «Ένα ευχαριστώ στο προσωπικό του Δήμου μας, που ανταποκρίνεται όλους αυτούς τους μήνες στις πρωτοβουλίες μου να κάνουν τη ζωή των συχωριανών μας καλύτερη» . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: