Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Καρέ καρέ η τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στη Λιβαδειά



Πλήθος κόσμου και κυρίως μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μας παραβρέθηκαν χθες στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη της Λιβαδειάς.
Παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Χαιρετισμό εκφώνησαν η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Βασιλειάδης και ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής των  ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων κ. Γιουνγκτζου Χονκ.
Κατά το χαιρετισμό της η κ. Πούλου  αναφέρθηκε στις διαχρονικές αξίες του  Ολυμπιακού Πνεύματος στο ήθος, στο σεβασμό, στη δύναμη, στην αγάπη αλλά και στην ολυμπιακή εκεχειρία  που υμνεί την ειρήνη μεταξύ των λαών και  εξυψώνει την ανθρώπινη υπόσταση.
Η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας και η διέλευσή της από την πόλη μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, συνέχισε η κ. Πούλου. Είναι μια επιπλέον αφορμή να διατηρούμε την φλόγα των ανθρώπινων αξιών που συμβολίζουν τα  Ολυμπιακά Ιδεώδη.
Κλείνοντας η κ. Πούλου ευχήθηκε στους αθλητές που θα συμμετέχουν να αγωνισθούν με ευγενή άμιλλα τιμώντας τα ιδεώδη της παγκόσμιας γιορτής Αθλητισμού.
Από την πλευρά του ο  Εκπρόσωπος των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων ευχαρίστησε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη λαμπαδηδρομία, το Δήμο Λεβαδέων για την υποδοχή και αναφέρθηκε στα θέματα ασφάλειας που αφορούν σε ολόκληρο τον κόσμο και ειδικότερα στην κορεατική χερσόνησο, τονίζοντας ότι η Ολυμπιακή Φλόγα είναι σύμβολο ελπίδας και ειρήνης.
Ο εκπρόσωπος της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Βασιλειάδης, ευχαρίστησε με τη σειρά του για τη θερμή υποδοχή και παρουσίασε το πρόγραμμα παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που θα λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, αύριο Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.
































Δεν υπάρχουν σχόλια: