Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

«Καβάλα στ` άλογο» ο Αγνιάδης – Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου οι Επιμελητηριακές εκλογές στη Βοιωτία

Από μέρα σε μέρα αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για τη διενέργεια των Επιμελητηριακών εκλογών και στη Βοιωτία, καθώς σήμερα δόθηκε στη Βουλή ο οριστικοποιημένος νέος επιμελητηριακός νόμος, προκειμένου άμεσα να τεθεί σε ψηφοφορία. Κι` ενώ σε άλλα όμορα Επιμελητήρια έχουν γίνει γνωστές και οι ημερομηνίες, στο ΕΠΒ μαθαίνουμε ως οι εκλογές αναμένεται να γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου στη Λιβαδειά, στις 6 Δεκεμβρίου στη Θήβα.
Όσον αφορά τις υποψηφιότητες, «καβάλα στ` άλογο» φαίνεται πως πορεύεται ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του και ουσιαστικά εκείνος που έδωσε αληθινή αξία και νόημα στο θεσμό, ενώ από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΕ, εκπροσώπησε με περισσή συνέπεια τους Βοιωτούς επιχειρηματίες στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων. 

 Προφανώς – όπως ακούγεται – θα υπάρξει κι` άλλη υποψηφιότητα, αλλά ακόμη επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί από κανέναν, παρ` όλο που ο κ. Αγνιάδης - μαθαίνουμε - έχει ήδη τις υπογραφές των περισσοτέρων υποψηφίων του, δυναμικών επιχειρηματιών, πολλοί από τους οποίους συμμετέχουν και ως εκπρόσωποι σωματείων, ομοσπονδιών, κ.α. απ` άκρου σ` άκρη της Βοιωτικής γης. 
 Θα επανέλθουμε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: