Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση Μνήμης για τον Αθ. Κοκκίνη, γιατρό στην περιοχή Διστομου για 40 χρόνια με την στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς

«ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ, ο γιατρός μας»: Με αυτο τον τίτλο ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου διοργανώνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου  εκδήλωση μνήμης για τον επί 40 χρόνια γατρό στο Δίστομο και την γύρω περιοχή και τ.Δημαρχο Διστόμου Αθανασιο Κοκκίνη.

Θα μιλήσουν η Δρ Δήμητρα Σκαύδη-Κοκκίνη, ο Δρ Λουκάς Αθ.Κοκκίνης, δικηγόρος, η Γιώτα Φουντά, ιατρός και Δημ. Σύμβουλος και η Μαρία Τρομπούκη, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς.Θα προβληθεί και βίντεο με μαρτυρίες κατοίκων. 

Ο αείμνηστος Αθανάσιος Κοκκίνης για πάρα πολλα - και δύσκολα -χρόνια ήταν ο μοναδικος γιατρός όχι μονο στο Δίστομο αλλα και στην γυρω περιοχή προσφεροντας ιατρικες υπηρεσίες και στους κατοικους του  Στειρίου, του Κυριακίου, της Παραλίας Διστόμου, της Αντυκυρας, της Δαυλειας,της Δεσφίνας, της Αράχωβας- ακομα και από άλλα μέρη καθώς η φήμη του ειχε διαδοθεί.Ιδίως τις δεκαετίες '50, '60, '70 που δεν υπήρχε ΕΣΥ και Κεντρα Υγείας...

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Διστόμου και ωρα 7 μ.μ. και πραγματοπείται με την ευγενή στηριξη του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: