Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ομάδες των Special Olympics Hellas στο Athens Flying Week 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ένα βαθύ, από καρδιάς, ευχαριστώ στον μεγάλο φίλο των Special Olympics Hellas Πάνο Ποδηματά για την τόσο γενναιόδωρη προσφορά του στα Special Olympics Hellas. Για δεύτερη κατά σειρά χρονιά, πάνω από 70 αθλητές μας, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους και τους εθελοντές μας απήλαυσαν την φανταστική επίδειξη μεγάλου αριθμού αεροσκαφών, κάθε τύπου που ήρθαν από όλο τον κόσμο για να πάρουν μέρος στο Athens Flying Week 2017.

 Ο ενθουσιασμός των αθλητών μας στο κόκκινο, οι οποίοι όχι μόνο παρακολούθησαν τις επιδείξεις αλλά ξεναγήθηκαν σε αεροπλάνα και ελικόπτερα, ήρθαν σε επαφή με τους πιλότους και γενικά απήλαυσαν την τόσο θερμή και ανθρώπινη φιλοξενία του Πάνου Ποδηματά και των συνεργατών του.

Συγχαρητήρια επίσης οφείλονται στην Πολεμική Αεροπορία και ιδιαίτερα στο Διοικητή και τα Στελέχη της 114 ΠΜ στη Τανάγρα, για την συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και στον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρ. Χριστοδούλου για τη στοργή που πάντα επιδεικνύει στους αθλητές των Special Olympics Hellas.
Ραντεβού για το Athens Flying Week 2018!!!


                                       
   


Δεν υπάρχουν σχόλια: