Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Με την έπαρση της σημαίας μας ολοκληρώθηκε ο αγιασμός στο Γυμνάσιο Ακραιφνίου με Λυκειακές Τάξεις


Σ` ένα από τα ομορφότερα σχολεία μας, κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο, σε μια άλλη πλαγιά της Τ.Κ. Ακραιφνίας, χτύπησε επίσης σήμερα «το πρώτο κουδούνι» της νέας σχολικής χρονιάς. Προετοιμασμένο καθ` όλα, το Γυμνάσιο Ακραιφνίου με Λυκειακές Τάξεις υποδέχθηκε τους μαθητές τους, πλαισιωμένους από τους γονείς τους, το δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους αιρετούς του Δήμου Ορχομενού και με οικοδεσπότες τη νέα αλλά έμπειρη Διευθύντριά του κα Δάφνη Τουλούδη και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.


 




Τον αγιασμό έκανε ο π. Νεκτάριος, εφημέριος του Ακραιφνίου, επικοινωνιακός όπως πάντα και ιδιαίτερα με τους νέους, ο οποίος και πάλι μετέφερε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου κκ. Γεωργίου, διαβάζοντας την εγκύκλιο τους προς τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.
Ακολούθως, ο κ. Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φουρτάκας απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου κ. Λουκά Υπερήφανου για «καλή και παραγωγική σχολική χρονιά».
Στη συνέχεια η Δντρια του Σχολείου κα Τουλούδη ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το ημερήσιο πρόγραμμα αλλά και για τις δωρεάν εξωσχολικές δραστηριότητες που ξεκινούν φέτος για πρώτη φορά, τμήματα για ενηλίκους και ανηλίκους, όπως χειροτεχνία, θεατρική παιδεία, καλλιτεχνικής γραφής, οικιακής οικονομίας, κ.α. , δράσεις που βασίζονται στον εθελοντισμό και τη διάθεση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Ακραιφνίου με Λυκειακές Τάξεις.



Ο αγιασμός ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και την έπαρση της σημαίας μας, γεγονός που - αν τι άλλο - άξιζε να καταγραφεί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: