Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Το «πρώτο κουδούνι» στη Δ.Ε. Ακραιφνίας … χτύπησε στο Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Σχολείο Κάστρου

Μια νέα σχολική αρχή συνοδεύτηκε με μια νέα σχολική Διεύθυνση για το 4θέσιο Δημοτικό Σχολείο Κάστρου.   Η επίσημη πρώτη έγινε σήμερα – όπως και σε όλη τη χώρα – με τον καθιερωμένο αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς, προαύλιο του σχολείου με την Εκκλησία να δίνει τις ευλογίες της σε μικρούς με μεγάλους.






Ο π. Νικόλαος – εφημέριος του Προφήτη Ηλία Κάστρου – τέλεσε τον αγιασμό και ακολούθως η νέα Δντρια κα Μαρία Παπαλάμπρου ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την υποστήριξή του Δήμου στον ευπρεπισμό του σχολείου, τους γονείς για την θερμή υποδοχή και ευχήθηκε στους μαθητές «μια καλή αρχή» στα μαθήματά τους.
Στη συνέχεια παρουσίασε τις νέες δασκάλες που ανανέωσαν τη δύναμη του σχολείου και ανακοίνωσε τα καθήκοντά τους ανά εκπαιδευτική τάξη.   
Παρόντες – εκ μέρους του Δήμου Ορχομενού – ήταν ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ακραιφνίας κ. Γιάννης Φουρτάκας, ο Πρόεδρος του ΔΣ, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λάμπρος Ρόδης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Νώντας Τσιγαρίδας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και φυσικά όλοι οι γονείς των μαθητών που ξεκινούν με τις ευχές όλων μας το σχολικό έτος 2017 – 2018. Καλή αρχή!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: