Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Η Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα εμφανίστηκε και με τον τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό



Σε ένα κατάμεστο  θέατρο υποδέχτηκε το κοινό της Λιβαδειάς  τον αγαπημένο συνθέτη και τραγουδοποιό  Παντελή Θαλασσινό και την Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα,με μαέστρο τον Τοντόρ Καμπακτσίεφ, στα πλαίσια των Τροφωνίων 2017 του Δήμου Λεβαδέων ,την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας. Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, τραγούδια παιγμένα από άξιους μουσικούς, πλημμυρισμένα από  αρώματα, εικόνες και μελωδίες της ελληνικής στεριάς και θάλασσας, φανέρωσαν τη διαχρονική δύναμη της παραδοσιακής, λαϊκής και έντεχνης  μουσικής  μας  παράδοσης. Και άλλα τραγούδια, άγνωστα, από το νέο ρεπερτόριο, που συγκίνησαν και υπέδειξαν ό,τι όσο υπάρχει ανάγκη για καλή μουσική, τόσο σπουδαίοι τραγουδοποιοί θα υποτάσσονται με ειλικρίνεια και αγάπη στην ανάγκη αυτή...
Ευχαριστούμε  τον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα του, για την άψογη και τόσο ζεστή συνεργασία με τη Χορωδία μας και ευχόμαστε να ανταμώσουμε πάλι...
Ευχαριστούμε τον μαέστρο μας Τοντόρ Καμπακτσίεφ, που κάθε φορά-  αστείρευτος δάσκαλος και οδηγός μας-μας  κάνει να ανεβαίνουμε ένα σκαλί ακόμα. Ευχαριστούμε τον πιανίστα μας Δημήτρη Ζωγράφο, που συνόδευσε και στήριξε το έργο μας.
Ευχαριστούμε τους  χορωδούς μας  για την συνέπεια και την επιμονή τους. Ευχαριστούμε που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην συναυλία μας  και αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο και κόπο για το σκοπό αυτό.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Λεβαδέων, που στηρίξε και συνδιοργάνωσε την συναυλία, καθώς και τους χορηγούς μας Βοιωτική Ώρα, Σταρ Κεντρικής Ελλάδος, Σείριος FM και το κατάστημα Πολύτροπο.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλή χορωδιακή χρονιά...

Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα


Δεν υπάρχουν σχόλια: