Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Νέος Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Βαγίων Δήμου Θηβαίων ο Σωτήρης Δρένιος

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με την υπ' αρ. 1129/2017 απόφασή του όρισε νέο Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα (Δ.Ε.) Βαγίων, τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Σωτήριο Δρένιο, μετά την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Τσαραμπάρη, από τη θέση του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Βαγίων, για προσωπικούς λόγους. 


Ο νέος Αντιδήμαρχος θα έχει θητεία από 1-9-2017 έως 31-8-2019 και του μεταβιβάστηκαν  συγκεκριμένες  αρμοδιότητες. ( Δείτε εδώ : http://www.thiva.gr/portalthiva/uploadfiles/editor_files/ORISMOS%20ANTIDHMARXOU%20DRENIOU%20SWTHRIOU.pdf την απόφαση του Δημάρχου και αναλυτικά τις αρμοδιότητες του νέου Αντιδημάρχου) 
Με αφορμή την αλλαγή του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Βαγίων ο Δήμαρχος Θηβαίων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρώην Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Βαγίων κ. Παναγιώτη Τσαραμπάρη για την πολύτιμη και πολυετή του συμβολή στο έργο της Δημοτικής Αρχής. Είχαμε μία αγαστή συνεργασία από την έναρξη της θητείας μας το 2011 και καταφέραμε μαζί ένα πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο για τα Βάγια. Η καλή συνεργασία μας θα έχει συνέχεια καθώς ο κ. Τσαραμπάρης παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος και θα συνεχίσει να στηρίζει και να βοηθά τον τόπο μας. 
Εύχομαι στον νέο Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Δρένιο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, στα οποία πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί με ζήλο και  προσήλωση προς όφελος των δημοτών”


Δεν υπάρχουν σχόλια: