Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Στο ιστορικό 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού ολοκληρώθηκαν οι αγιασμοί στη Δ.Κ. Ορχομενού



Στο πιο πολυπληθές αλλά και  «ιστορικό» - αν μη τι άλλο – σχολείο της πόλης μας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού (που φέτος εξακολουθεί να συμπληρώνει 100 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στο κέντρο του Ορχομενού) ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σημερινών αγιασμών στη Δ.Κ. Ορχομενού για τον καλωσόρισμα της νέας σχολικής χρονιάς. 


Τον αγιασμό έκαναν οι εφημέριοι π. Χαράλαμπος και π. Μιχαήλ, παρουσία του Αντιδημάρχου και Αναπληρωτή του Δημάρχου κ. Γιάννη Νταβαλούμη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κας Κικής Καραβαγγέλη, του Προέδρου του ΔΣ, Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Προέδρου της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λάμπρου Ρόδη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού και Προέδρου της Βθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βασίλη Τάγκαλη, του Προέδρου και των μεών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με οικοδεσπότες τον έμπειρο  Δντη του κ. Ευθύμιο Μονοχάρη και σύσσωμων των δασκάλων του 10θέσιου Σχολείου μας.
  




Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου μετέφερε η κα Καραβαγγέλη, ευχόμενη «καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά μας». 
Το θερμότερο, όμως,  χειροκρότημα απέσπασε ο Δντης του Σχολείου,  μέσα σε κλίμα στο ενθουσιασμού που πάντοτε συνοδεύει την έναρξη της νέου σχολικού έτους, αφού τα μαθήματά θα αρχίσουν … από αύριο!!!


Καλή αρχή σε μικρούς με μεγάλους! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: