Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Μια παραμυθένια ζωή για τη Βασιλένα και τον Σπύρο

 Την λαμπρότερη στιγμή της κοινής τους ζωής σφράγισαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ένα εξίσου λαμπερό ζευγάρι. Η Βασιλένα Βούτσα και ο Σπύρος Κλαυδιανός παντρεύτηκαν το Σαββάτο, 29 Ιουλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Καμμένων Βούρλων, πλαισιωμένοι από τις οικογένειές τους, αγαπημένα πρόσωπα και στενούς συγγενείς. 



 Στη συνέχεια οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους προσκεκλημένους τους – πρόσωπα από τον αυτοδιοικητικό, τον ιατρικό και τον κοινωνικό χώρο της περιοχής μας, καλεσμένοι από Αθήνα και Ζάκυνθο, τόπο καταγωγής του γαμπρού – σ` ένα εξίσου παραμυθένιο μέρος, στην έπαυλη της οικογένειας της νύφης, στο Ασπρονέρι. 

Ο οικοδεσπότης της έπαυλης, γνωστός και επιτυχημένος καρδιολόγος Dr. Σπυρίδων Βούτσας 





 





Οι ανηψιές της νύφης, Γιούλη Παπαργύρη και Έφη Βούτσα 

Οι αδελφές Άννα και Νικολέτα Γούλα, ανιψιές του οικοδεσπότη με τον Κρέωντα Βασιληά

Την βραδιά άνοιξε ο πατέρας της νύφης και οικοδεσπότης, ο αειθαλής Ορχομένιος Καρδιολόγος Dr. Σπύρος Βούτσας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τους έκαναν την τιμή να παρευρίσκονται σ` αυτό το ξεχωριστό,  για εκείνον και τη σύζυγό του Δέσποινα,  οικογενειακό γεγονός.  Σ` εκείνον άνηκε και ο πρώτος χορός, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους νεόνυμφους... 




Η ξαδέλφη της νύφης κα Νικολέτα Γούλα με τον σύζυγό της κ. Γιώργο Βασιληά,
Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς 

Η θεία της νύφης, Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου με τον τέως Αντινομάρχη Βοιωτίας, Στρατηγό εα. κ. Γιώργο Παπαργύρη. 

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης με τον ποδοσφαιρικό παράγοντα της Α.Ε.Ο κ. Δημήτριο Μπούρα και τον τοπικό σύμβουλο Ορχομενού, θείο της νύφης, κ. Γιώργο Βούτσα. 

Στην υγεία των νεονύμφων! 

   Ο αρχοντικός στολισμός, οι φωταγωγημένοι κήποι, η δροσερή καλοκαιρινή βραδιά, η επιλεγμένη μουσική αλλά και το ρουμελιώτικο γλέντι που ακολούθησε έκαναν τη δεξίωσή τους μοναδική, την οποία σίγουρα οι προσκεκλημένοι τους θα την θυμούνται για χρόνια!


Το ORCHOMENOS PRESS εύχεται στη Βασιλένα και το Σπύρο μια ζωή παραμυθένια 
και στους δικούς τους να τους καμαρώνουν πάντοτε αγαπημένους! Να ζήσετε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: