Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Τους χρυσούς αθλητές του ΑΚΟΛ τίμησε η Π.Ε. Βοιωτίας

Μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε πρόσφατα η ομάδα  σκυταλοδρομίας 4×400μ. εφήβων του συλλόγου ΑΚΟ Λιβαδειάς καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο μετά από μια εκπληκτική παρουσία σταματώντας το χρονόμετρο στο 3:23.62 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που έγινε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Κατερίνης. Η ομάδα του ΑΚΟΛ - που αποτελούταν από τους: Αλέξανδρο Μπαλτσιώτη, Σπύρο Μπενέτο, Γιώργο Κωτσόπουλο και Κωνσταντίνο Ευταξία-  ήταν παράλληλα και  η καλύτερη επίδοση στους εφήβους σε επίπεδο συλλόγων για το 2017.

Για την ξεχωριστή αυτή τους διάκριση, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά υποδέχθηκε χθες στο Διοικητήριο την «χρυσή ομάδα», τον προπονητή τους κ. Δημήτρη Σκαπέτη και τον Πρόεδρο του ΑΚΟ Λιβαδειάς κ. Αναστάσιο Ακριδόπουλο προκειμένου να τους τιμήσει συμβολικά γι` αυτή τους την επιτυχία που ξεχωρίζει και την πόλη της Λιβαδειάς αλλά και εν γένει την Π.Ε. Βοιωτίας.
Ας ακούσουμε τι είπε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά, κατά την συνάντησή τους…



Συμβολικά, λοιπόν, η κα Παπαθωμά πρόσφερε στους αθλητές απ` ένα συλλεκτικό βιβλίο για τη Βοιωτία και τους θησαυρούς της και δήλωσε σταθερός σύμμαχός τους σ` ο,τι μπορεί να συμβάλλει για την πρόοδό τους στις αθλητικές τους επιδόσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: