Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πότε και γιατί θα … ξανάρθει στον Ορχομενό και στη Βοιωτία ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου


Μια σύντομη περιοδεία τους Δήμους Αλιάρτου, Λεβαδέων και Ορχομενού ολοκλήρωσε σήμερα ο Στερεολλαδίτης Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου, έχοντας στο πλευρό του στενούς του συνεργάτες και κυρίως τον Ορχομένιο Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θανάση Ζαννιά. Ο Υπουργός επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ορχομενού και Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανο, για να τον ενημερώσει γύρω από το χρονοδιάγραμμα και το σχέδιο διαλόγου που θα περιλαμβάνει το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα γίνει την Πέμπτη στη Λαμία παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. 

Ο κ. Υπερήφανος – παρουσία και των Αντιδημάρχων κκ. Νταβαλούμη, Φουρτάκα, Γαλάνη και Καραβαγγέλη – βρήκε την ευκαιρία να ξαναευχαριστήσει τον κ. Αποστόλου για τη συνεργασία τους, τον κ. Ζαννιά για την υποστήριξή του και παρέδωσε στους υπηρεσιακούς παράγοντες που ήταν μαζί με τον Υπουργό, την ολοκληρωμένη μελέτη για την επέκταση του κλειστού κυκλώματος άδρευσης στο κτήμα Ορχομενού, ένα από μεγάλα «στοιχήματα» της 3ης του θητείας στο Δήμο Ορχομενού.

Ολοκληρώνοντας τη σύντομη αυτή επίσκεψή του, ο κ. Αποστόλου είπε πως θα ξανάρθει στον Ορχομενό και στη Βοιωτία τον προσεχή Σεπτέμβρη. Ας τον ακούσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: