Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Το πρώτο … διαρκείας της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού (Α.Ε.Ο) στα χέρια του πρώτου πολίτη

Το πρώτο … διαρκείας της Α.Ε.Ο προσφέρει ο manager κ. Δημήτριος Μπούρας 
στον Δήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανο.  
Μια εθιμοτυπική και παράλληλα εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί, η Διοίκηση και οι παράγοντες της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού με τον Δήμαρχο της πόλης μας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανο.
Είναι γνωστό πως μια νέα, ελπιδοφόρα διοίκηση, με εμπειρία και διάθεση για να αναζωπυρώσει το ένδοξο παρελθόν της ιστορικής μας ομάδας, έχει εδώ και καιρό αναλάβει τα ηνία. Ωστόσο, δεν είχαν καταφέρει να συναντήσουν ακόμη τον πρώτο πολίτη του Δήμου μας, αφού – όπως ακούστηκε στη συνάντησή τους – ήθελαν να έχουν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό κύκλο της νέας σύνθεσης της Α.Ε.Ο, ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της εμφάνισης με την οποία η ομάδα του Ορχομενού, θα κάνει προσεχώς την εμφάνισή της.
Η Διοίκηση και οι παράγοντες της Α.Ε.Ο. ενημέρωσαν τον Δήμαρχο κ. Λουκά Υπερήφανο για τα σχέδια τους και μάλιστα του πρόσφεραν συμβολικά και το πρώτο… διαρκείας της φετινής σεζόν.

Ο κ. Υπερήφανος ευχαρίστησε τους επισκέπτες για την τιμή που κάνουν στο πρόσωπό του, τους ενημέρωσε πως με ενδιαφέρον παρακολουθεί τις προσπάθειές τους και τους δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθειά τους. Επίσης, δεσμεύτηκε για την όσο το δυνατόν καλύτερη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού, ενώ κλείνοντας τη συνάντησή τους

Στη συνάντησή τους παρών ήταν και ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιρικός παράγων της Α.Ε.Ο. και του «Φρίξου», τοπικός σύμβουλος Ορχομενού κ. Γιώργος Βούτσας, ο οποίος επίσης ευχήθηκε «καλό έργο» στη νέα Διοίκηση της θρυλικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ορχομενού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: