Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων φέτος η Εμποροπανήγυρη της Θήβας

Στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων της Δ.Κ. Θήβας, κατά μήκος του ρέματος Αγ.Ιωάννη 200μ. περίπου, βόρεια της πλατείας των Αγ.Θεοδώρων και ανατολικά της Οπλ.Βόγκλη και συγκεκριμένα επί των προβλεπόμενων από το σχέδιο Κοινόχρηστων Χώρων των Ο.Τ. 563 & 567, θα πραγματοποιηθεί φέτος η Εμποροπανήγυρη της Θήβας, σύμφωνα με την  υπ' αρ. 170/2017 κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Ο επιλεγείς χώρος στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων, σε σχέση με την οδό Πινδάρου, κρίθηκε από την πλειοψηφία ως ο πλέον κατάλληλος, καθόσον πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, πυρασφάλειας, καθαριότητας, δημόσιας υγείας, κοινής ησυχίας, ανεμπόδιστης και ομαλής λειτουργίας όλων των επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων επί της οδού Πινδάρου.  

Για τη μεταφορά της εμποροπανήγυρης, εκτός της οδού Πινδάρου, εδώ και πολλά χρόνια  έχει ταχθεί διαχρονικά η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων, αφού η Θήβα, ίσως είναι η μοναδική πόλη της χώρας μας, που η εμποροπανήγυρη γίνεται στο κέντρο αυτής, με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργηθεί μόνιμος χώρος τέλεσης της εμποροπανήγυρης και προς αυτό θα πράξει ό,τι απαιτείται. Για να τονωθεί η κίνηση στο κέντρο της Θήβας κατά τις ημέρες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας έχουν 

Δεν υπάρχουν σχόλια: