Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου σχετικά με τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στην εφημερίδα ΒΗΜΑ

Κατά την περιοδεία που κάνει σήμερα στη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεγάλο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου είχε την ευκαιρία να σχολιάσει αναφορές του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΒΗΜΑ.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε, σχετικά, τα εξής:

«Αποτελεί πρωτοφανή πρόκληση από πλευράς του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, η αναφορά του στον Πρωθυπουργό, ότι ο Αλέξης Τσίπρας προδίδει τη γενιά του.
Τη γενιά του Τσίπρα και όλο τον Ελληνικό λαό τον πρόδωσαν το κόμμα του κ. Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία, και γενικότερα οι πολιτικές δυνάμεις, οι πολιτικές οικογένειες, οι πολιτικές απόψεις, οι πολιτικές πρακτικές, των οποίων συνεχιστής με ηγετικό ρόλο φιλοδοξεί να είναι ο ίδιος ο κ. Μπακογιάννης.
Αυτή του η αγωνία , η οποία είναι φανερή το τελευταίο καιρό,, μας αφήνει αδιάφορους.

Αυτό που ενδιαφέρει εμάς,  αυτή την ώρα, είναι η ανάπτυξη της Περιφέρειας, για την οποία τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και αρκετά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Στερεά Ελλάδα». 




Δεν υπάρχουν σχόλια: