Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

«Τσαμαλιώτες» VS «Ανίκητοι»… στη φετινή αποχαιρετιστήρια γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Διονύσου

Βασισμένοι πάνω στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Survivor και χωρισμένοι σε δύο βασικές ομάδες – τους  «τσαμαλιώτες» και τους «ανίκητους», οι μαθητές του Νηπιαγωγείου - Δημοτικό Σχολείου Διονύσου επέλεξαν σήμερα να αποχαιρετίσουν τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε. Την γιορτή οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου.

Στην αρχή της γιορτής τους, ο Δντης κ. Βαλάντης Δάφκος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γιάννης Μάμαλης ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξή τους και τη Δημοτική Αρχή που συμβάλλει στη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μαθητών του σχολείου.
Φέτος, η δραστήρια αυτή κοινότητα του Δήμου μας συμπληρώνει 81 χρόνια και με μια συγκινητική χειρονομία, ο συγχωριανός τους κ. Δημήτρης Αθανασίου, θέλησε αυτό να το αποτυπώσει πάνω στα συλλεκτικά μπλουζάκια που πρόσφερε στο Σχολείου του χωριού του.


Στο ανανεωμένο προαύλιο του σχολείου τους και με… θεατές τους γονείς τους, οι δύο ομάδες διαγωνίστηκαν σε αγωνίσματα που περιείχαν και μπόλικες δόσεις παραδοσιακών παιχνιδιών, όπως το να τρέχεις μ` ένα αυγό που ισορροπεί σ` ένα κουτάλι, κ.α.
Στο τέλος, όμως, όλοι βγήκαν νικητές αφού υπήρχε ένα αναμνηστικό… μετάλλιο για όλους, όπως και πλακέτες για τα παιδιά του χωριού που θα εγγράφηκαν από το νηπιαγωγείο στο Δημοτικό και για εκείνα που θα φοιτήσουν πλέον στο 1ο Γυμνάσιο Ορχομενού.
Τα αναμνηστικά έδωσαν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λάμπρος Ρόδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας κα Κική Καραβαγγέλη, που είχαν προσκληθεί από το ΔΣ.


Συγχαρητήρια σ` όλους. Και του χρόνου! Καλή πρόοδο στα παιδιά! *Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στα μικρά ή τα μεγάλα που συμβαίνουν στο Δήμο Ορχομενού, άξιο αναφοράς είναι και το έργο που συντελείται αθόρυβα στους χώρους των σχολείων όλων των βαθμίδων. Στο τέλος της φετινής χρονιάς για το Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Σχολείου Διονύσου, ο Σύλλογος Γονεών και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Δημοτική Αρχή για την συμβολή της στην αναβάθμιση του εξωτερικού των σχολείων χώρου, τον εξοπλισμό του με δύο υπολογιστές που δόθηκαν από την Αθμια Εκπαίδευση Βοιωτίας, τον εξοπλισμό με νέους χάρτες, την βελτίωση της σκεπής και στα δύο σχολεία,  κ.α. Για την ολοκλήρωση του έργου καθοριστική ήταν η  προσωπική εργασία και φροντίδα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. 


Το Δημοτικό Σχολείου Διονύσου Δήμου Ορχομενού
Ο Δντης του Σχολείου κ. Β. Δάφνος ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονεών και Κηδεμόνων κκ Ντίνα Τζίμα και Γιάννη Μάμαλη, καθώς και την Αντιδήμαρχο Ορχομενού κα Κική Καραβαγγέλη


Το Νηπιαγωγείο Διονύσου Δήμου Ορχομενού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr