Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τα «παλιά επαγγέλματα» αναβίωσαν οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου




 Την έμπνευση της δημιουργικής τους νηπιαγωγού κας Αναστασίας Παράσχου μετέφεραν… επί σκηνής σήμερα στην αποχαιρετιστήρια γιορτή τους, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου.



Σ` ένα από τα Δ.Δ. του Δήμου μας που η όρεξη των γονιών μαζί με την διάθεση της εκπαιδευτικού φαίνεται σ` όλο το χώρο, από τη φροντίδα του, τα παιχνίδια, τις δημιουργίες των μαθητών που στολίζουν τους τοίχους του, κάθε φορά και νέα σχέδια, νέες ιδέες ανάλογα με την εποχή του χρόνου.
Μέσα σ` αυτό το δημιουργικό πνεύμα της, στήθηκε και αυτή η γιορτή, ένα αφιέρωμα στα παλιά επαγγέλματα που χάθηκαν λόγω του εκσυγχρονισμού και της αλλαγής του τρόπου ζωής μας σήμερα, μια από τις πιο όμορφες και καλοδουλεμένες παιδικές γιορτές που είδαμε φέτος. 
Τα παιδιά έπαιξαν, είπαν τραγούδια, χόρεψαν και οι γονείς τους ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν και να τα απολαύσουν.
Την γιορτή τους τίμησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Αβθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Λάμπρος Ρόδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης, που είχαν προσκληθεί από το ΔΣ.


Στο τέλος, δόθηκε ένα κέρασμα για όλους από το Σύλλογο Γονεών και Κηδεμόνων του Σχολείου, που συμβάλει τα μέγιστα ώστε αυτός ο χώρος να παραμένει ένα όμορφο σχολείο για τα παιδιά τους. Προσφέρουν αθόρυβα, ενισχύουν το έργο της Σχολικής Επιτροπής, καταθέτουν προσωπική εργασία όπου κι` αν χρειαστεί.



Συγχαρητήρια και του χρόνου! Καλό καλοκαίρι!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: