Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Καρέ καρέ το φινάλε της επιτυχημένης θεατρικής παράσταση «Η Ρένα εξώκειλε» από το Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού

Τα "Κίτρινα γάντια" των Αλ. Σακελλάριου - Χρ. Γιαννακόπουλου ανέβηκαν με επιτυχία στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού από τη θεατρική ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού
Κάποιοι είναι χορευτές του Ομίλου για πολλά χρόνια! Άλλοι τους αρέσει απλά να παίζουν θέατρο. Το σημαντικό είναι πως όλοι τους – μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού – αποτελούν ένα θίασο για τον οποίο το θερμό χειροκρότημα του κόσμου ήταν η θερμή ανταμοιβή για το αποτέλεσμα της θεατρικής παράστασης με τον τίτλο «Η Ρένα εξώκειλε», η αυλαία της οποίας έπεσε χθες βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού. 
Η Χρύσα Δουσούμη (αριστερά) ως Ρένα και η Παναγιώτα Κοραντζινά (δεξιά) ως Έλλη, δύο από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης. 
Οι πραγματισμένες τέσσερις παραστάσεις – μετά από μια μικρή διακοπή – ολοκληρώθηκαν εν τέλει χθες το βράδυ, με το κοινό να επιβραβεύει αυτή τη συλλογική προσπάθεια, από Ορχομένιους ερασιτέχνες ηθοποιούς, οι οποίοι – κατά γενική ομολογία – μετέφεραν υποδειγματικά τη γνωστή (ως επί το πλείστον) ταινία των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Τα κίτρινα γάντια», στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού, σε σκηνοθετική επιμέλεια του κ. Κώστα Πατσαλή.
Ο ίδιος και στο ρόλο του Χατζηαντωνίου, ανάμεσα στους υπόλοιπους συντελεστές οι οποίοι είναι: Ρένα η Χρύσα Δουδούμη, Τούλα η Θεοδώρα Κλιούμη, Έλλη η Παναγιώτα Κοραντζινά, Λέανδρος ο Νίκος Παππάς, Ορέστης ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, Μοδίστρα η Εριφύλλη Παπαγεωργίου, Βασίλης ο Νίκος Παππάς, Σωτήρης ο Παναγιώτης Κόττας, κα Ελένη η Ευαγγελία Κουκογιάννη, Καφετζής ο Κώστας Πατσαλής, Κυρα Θοδώρα η Εριφύλλη Παπαγεωργίου, Μπρίλης ο Δημήτρης Κανέλλης, Τάκης ο Σπύρος Τσάκος, Αννούλα η Φαλιά Σαμιώτη και Βάσω η Ευαγγελία Κουκογιάννη.



Ο Λέανδρος (Νίκος Παππάς) εξομολογείται τον ... έρωτά του στην Τούλα (Θεοδώρα Κλιούμη) 

Ο Κώστας Πατσαλής στο ρόλο του Χατζηαντωνίου



Μπαλκονάκι, μπαλκονάκι....;;; 

Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ρόλο του ζηλιάρη Ορέστη και η Χρύσα Δουδούμη, στο ρόλο της ... υπομονετικής Ρένας, τα δύο κεντρικά πρόσωπα, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου

Ο Παναγιώτης Κόττας στο ρόλο του Σωτήρη







Η Εριφύλλη Παπαγεωργίου σ` ένα από το διπλό ρόλο της. Εδώ ως ... μοδίστρα






Διπλός ρόλος και για την Ευαγγελία Κουκογιάννη. Εδώ ως ... κα Ελένη



Σπύρος Τσάκος (Τάκης) και Φαλιά Σαμιώτη (Αννούλα) στο ρόλο των αρραβωνιασμένων





Ο Δημήτρης Κανέλλης είχε το ρόλο του Μπρίλη, της πιο χαρακτηριστικής φιγούρας που ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη ο αείμνηστος Γιάννης Γκιωνάκης. Ήταν όντως πολύ καλός! 





Η Εριφύλλη Παπαγεωργίου στο δεύτερο ρόλο της παράστασης,
ως κυρά Θοδώρα μαζί με τον Μπρίλη στο καφενείο 

Διπλός και ο ρόλος του Κώστα Πατσαλή, ως καφετζή που έγινε παππούς και φεύγει άρον άρον... 





Η Τούλα (Θοδώρα Κλιούμη) και η Βάσω (Φαλιά Σαμιώτη) τα... λένε



Θα το πάρει το κορίτσι... 






 











Τα σκηνικά επιμελήθηκαν ο Ανδρέας Παπασιδέρης, ο Άκης Κλιούμης, η Ελένη Ζώτου, η Χρύσα Παπασιδέρη και η Θεοδώρα Κλιούμη, το μακιγιάζ επιμελήθηκε η κα Παναγιώτα Κοραντζινά και τον ήχο και φώτα ο κ. Κώστας Κιαλιός.
Ο Λαογραφικός Όμιλος ευχαριστεί το Δήμο Ορχομενού για τη φιλοξενία του 
και τα καταστήματα:
·         Café Central – Κώστα Παπαλουκά
·         Χαρτικά Μόσχου
·         Ε-λεκτρο – Δημήτρης Παπαδόπουλος

·         Ξυλεμπορία Μπαρμπανάσου 
Το ORCHOMENOS PRESS στήριξε και αυτή τη συλλογική πρωτοβουλία 
των συμπολιτών μας, αποδίδοντάς τους δημόσια συγχαρητήρια!

Συνεχίζουν να προάγουν τον πολιτισμό στον τόπο μας και τους αξίζουν πολλά … μπράβο!!!  Αναμένουμε τον Οκτώβριο να απολαύσουμε τη νέα σας παραγωγή. 
Καλό καλοκαίρι σε όλους 

Δεν υπάρχουν σχόλια: