Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Νέο αίτημα Δημάρχου Θηβαίων στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για καλύτερη αστυνόμευση του οικισμού ΡΟΜΑ

Νέο έγγραφο αίτημα απέστειλε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα στις 13/6/2017, μετά και τα πρόσφατα γεγονότα στον οικισμό ΡΟΜΑ Θήβας.
Ο κ. Δήμαρχος απευθύνει για πολλοστή φορά έκκληση ανταπόκρισης στο διαχρονικό αίτημα του Δήμου για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Θήβας με δέκα αστυνομικούς, με στόχο και σκοπό την καλύτερη αστυνόμευση και ασφάλεια των πολιτών καθώς η παραβατικότητα των ΡΟΜΑ έχει ενταθεί,  με αποκορύφωμα την πρόσφατη συμπλοκή στον καταυλισμό με ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματισμών στις 10/6/2017.

Ακολουθεί η επιστολή του Δημάρχου Θηβαίων :

Θέμα:
Αίτημα για ενίσχυση Α.Τ. Θηβών για την καλύτερη αστυνόμευση του οικισμού ΡΟΜΑ
Σχετ:
Το υπ' αρ. πρωτ. 10434/16-5-2017 έγγραφο Δημάρχου Θηβαίων
          Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
          Σε συνέχεια του σχετικού ( επισυνάπτεται σε Φ/Α) και μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον οικισμό ΡΟΜΑ Θήβας, όπου έχει ενταθεί η παραβατικότητα, με αποκορύφωμα τη συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών και τραυματισμούς στις 10/6/2017 ( όπως στο συνημμένο Δελτίο), σας απευθύνω εκ νέου θερμή έκκληση ανταπόκρισης στο διαχρονικό αίτημα του Δήμου για ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Θήβας με δέκα (10) αστυνομικούς, με στόχο και σκοπό την καλύτερη αστυνόμευση και ασφάλεια των πολιτών (υπόψη τα αναφερόμενα στα συνημμένα έγγραφα του σχετικού).
          Μετά τα παραπάνω, επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω, όπως και τηλεφωνικά σας ανέφερα,  ότι όλοι οι κάτοικοι της Θήβας έχουν ξεσηκωθεί και ότι επίκεινται κινητοποιήσεις προσεχώς, με ότι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον παρακαλώ και επιθυμώ από τα δέκα (10) άτομα που ζητώ να διαθέσετε, να γραφεί διακριτά ότι τα έξι (6) θα διατίθενται καθημερινά για αστυνόμευση του εν λόγω οικισμού.
O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: