Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Έσφυζε από ζωή το Δ.Δ. Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού στην εορτή της Αγίας Τριάδας


 Έσφυζε από ζωή το Δ.Δ. Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού την παραμονή της εορτής της Αγίας Τριάδας, προστάτιδας του χωριού, όπου μετά τον πανηγυρικό εσπερινό και την αρτοκλασία, την περιφορά της εικόνας συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ορχομενού,  σύσσωμοι κατευθύνθηκαν στην πλατεία όπου δημοφιλής δημοτικοί τραγουδιστές διασκέδασαν τους θαμώνες μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Την γιορτή του χωριού τίμησε ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, μέλη του ΔΣ και της τοπικής κοινωνίας.  







Ανήμερα, στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιος, μαζί με ιερείς του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού και τον οικοδεσπότη – εφημέριο π. Αβραάμ Δεληγιαννίδη.













Την γιορτή του χωριού τίμησαν αυτή τη μέρα και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας, οι πολιτευτές της ΝΔ κκ. Γιάννης Καράμπελας και Λουκία Θεοδώρου, ο Αντιδήμαρχος Ακραιφνίας κ. Γιάννης Φουρτάκας, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, η Δημοτικοί Σύμβουλος κα Έλενα Γεωργίου, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο, εκπρόσωποι της Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ και πλήθος πιστών.

  Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: