Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Με τη συμμετοχή των Αγοραστού και Μπακογιάννη η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου VALIS RESORT στην Αγριά Βόλου.

Των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο κ. Γεώργιος Μίχος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του ομίλου εταιρειών LafargeHolcim, ενώ χρέη Γενικού Γραμματέα εκτέλεσε η κα Χριστίνα Καραχάλιου, εκπρόσωπος της Εταιρείας ΝΤΑΜΑΒΑΝΤ ΑE.

Το Πρόγραμμα της Κλειστής Γενικής Συνέλευσης περιελάμβανε τις παρουσιάσεις του Απολογισμού Έργου του Συνδέσμου για το 2016 από το Γενικό Γραμματέα Δ.Σ. του ΣΒΘΚΕ, κ. Λουκά Παπαχαραλάμπους της εταιρείας ELIKON TRANSPORT, του Οικονομικού Απολογισμού 2016 και του Προϋπολογισμού 2017 από τον Ταμία Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ Ευσταθίου της εταιρείας Χαλυβουργία Ελλάδος ΑΕ, και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, η οποία αναγνώστηκε από τον κ. Παντελή Μαρέδη της εταιρείας Φορολογιστική ΕΠΕ. Μετά το πέρας των διαδικασιών και στα πλαίσια της συζήτησης που ακολούθησε, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Τσαούτος παρουσίασε στα μέλη την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ευριπίδης Δοντάς ο οποίος παρουσίασε τον νεοσύστατο φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ». Τέλος, την πολιτική της Κυβέρνησης αναφορικά με τη Βιομηχανία, παρουσίασε στα μέλη ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Ευστράτιος Ζαφείρης.

Η Ανοικτή Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης κ. Γεωργίου Μίχου και το χαιρετισμό του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνου Μπίτσιου. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ομιλία της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κας Ελένης Κολιοπούλου.

Οι εργασίες της Ανοικτής Γενικής Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με τις ομιλίες των επίσημων προσκεκλημένων ομιλητών, του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, με θέμα τα Προγράμματα, τις Δράσεις και τις Πρωτοβουλίες των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας αντίστοιχα, με γνώμονα τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας.

Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: