Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο από το Τμήμα «Παράδοσης & Χορού» Αγίου Δημητρίου για τη 19η Θερινή Παραδοσιακή Εκδήλωση


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

   Το Δ. Σ., τα μέλη και οι χορευτές του Τμήματος «Παράδοσης & Χορού» Αγίου Δημητρίου, μετά το πέρας της 19ης Θερινής Παραδοσιακής Εκδήλωσης, που έγινε στον Άγιο Δημήτριο Βοιωτίας, την  Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, όπου πήραν μέρος όλες οι χορευτικές ομάδες του σωματείου μας, καθώς επίσης και το Εφηβικό τμήμα του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς (Χ.Λ.Ο.Λ.), ευχαριστεί ολόψυχα, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδέων, πάτερ Χαράλαμπο Παπαχαραλάμπους, τον Αντιδήμαρχο Ορχομενού κο Νταβαλούμη Ιωάννη, τον πρόεδρο του Τ. Σ. κο Καπρινιώτη Παναγιώτη.  Καθώς και τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Δημητρίου, κα Κούτσικα Γιούλη, του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Φθιώτιδας, του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού, κα Παναγιωτίδη Ιωάννα, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λιβαδείας, κα Λαφαζάνη Παρασκευή, της Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού, κο Παναγιωτίδη Μάριο, του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Αγ. Δημητρίου, κα Μάρου Φένια, του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Δ. Σχ. Αγ. Δημητρίου, κο Τσούρα Κων/νου, του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου (δασκάλους) και όλους εκείνους τους  φίλους, γνωστούς, αγνώστους και επισκέπτες, που βρέθηκαν στο χωριό μας την Κυριακή το βράδυ. 





















    Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον κο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΝΙΚΟ, την κα ΤΣΑΠΡΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, την Κ. Β. ΜΑΡΚΟΥ Α.Β.Ε.Ε., την κα ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, την κα ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΑΝΑ, τον κο ΜΠΑΡΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, τον κο ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, τα Φροντιστήρια ΠΡΟΟΔΟΣ, τον κο ΛΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, τον κο ΑΓΝΙΑΔΗ ΝΟΤΗ, τον κο ΠΛΑΣΙΝΤΑ ΚΟΣΤΑΝΤΙΝ και το FAMUS CAFÉ, που με τη βοήθεια τους και την στήριξη τους συνέβαλαν καθοριστικά και ενεργά στην επιτυχία της εκδήλωσης.    
   Ακόμα ευχαριστεί ιδιαίτερα τον εφημέριο του χωριού μας, Πάτερ Ηλία Παπούλια και το ORCHOMENOS PRESS  για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφεραν στο Σωματείο μας.
     Τέλος ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορευτές μας, στους γονείς των παιδιών – χορευτών, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στους κατοίκους του χωριού μας, που εδώ και 19 χρόνια είναι κοντά μας και στηρίζουν την προσπάθεια και το έργο μας.

                                                                                Άγιος  Δημήτριος,  27 Ιουνίου  2017

                                                                  Με  εκτίμηση

                     Ο Πρόεδρος                                                                             το  Δ. Σ.
                                                                                                                         του
             Φλωκατούλας  Χρήστος                                                                 Τμήματος


Δεν υπάρχουν σχόλια: