Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Κ. Μπακογιάννης: Θα είμαι πάλι υποψήφιος περιφερειάρχης και με τον κ.Γκλέτσο θα τα πούμε προεκλογικά!Για μια ακόμη φορά μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα είναι  και το 2019 υποψήφιος Περιφερειάρχης διαψεύδοντας φήμες, σενάρια και… ευσεβείς πόθους ότι  θα εγκαταλείψει την Περιφέρεια χάριν της πιθανής υποψηφιότητας του  για το αξίωμα του Δημάρχου Αθηναίων.  
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εγκαταλείψω την περιφέρεια και μάλιστα όταν διαπιστώνω με ιδιαίτερη συγκίνηση, ότι έχει αναπτυχθεί μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας».
Σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας συνέντευξής του ο κ.Μπακογιάννης δεν αρνήθηκε να αναφερθεί και στις καθημερινές σχεδόν επιθέσεις που δέχεται από τον Δήμαρχο Στυλίδας που κατά δήλωση του θα είναι και  εκείνος υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς.
«Ότι  είναι να πούμε με τον Δήμαρχο  Στυλίδας ,αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, θα τα πούμε προεκλογικά» είπε ο κ.Μπακογιάννης ενισχύοντας έτσι  την εκπεφρασμένη βούληση του να είναι και  πάλι υποψήφιος περιφερειάρχης.
Διαβάστε αναλυτικά στο http://www.lamiafm1.gr/component/k2/item/14948-mpakogiannhs-gia-politika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr