Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Το Δ.Δ. Παύλου πανηγυρίζει τον Άγιο Αθανάσιο

Μέσα στην ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα της ημέρας, ανήμερα Πρωτομαγιάς, η ζωηρή τοπική κοινότητα Παύλου στο Δήμο Ορχομενού αποτέλεσε το επίκεντρο επισκεπτών του τριημέρου και ντόπιων, πανηγυρίζοντας τον πολιούχο Άγιο Αθανάσιο.








Άψογος οικοδεσπότης, ο ακούραστος Πρόεδρος κ. Ηρακλής Τουφεξής με τα μέλη της τοπικής κοινότητας, μαζί με τον εφημέριο π. Ιωάννη και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο είχαν φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια.
Την γιορτή τους τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.

 Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό και την περιφορά της εικόνας του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους του χωριού, ακολούθησαν χοροί από τους φιλοξενούμενους Συλλόγους «Άσκηση Ψυχαγωγία Υγεία Ορχομενού» και Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου.

Ο Πρόεδρος καλωσόρισε όλους όσους βρέθηκαν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο όμορφο χωριό τους, έκανε λόγω για την ανάγκη ψυχικής ανάτασης και διεξόδου μέσα σε εορταστικές περιόδου και ευχήθηκε «καλό μήνα» στους συγχωριανούς του και τους επισκέπτες του Δ.Δ. Παύλου.



 Πρώτοι έσυραν το χορό τα μέλη του Συλλόγου «Άσκηση, Ψυχαγωγία, Υγεία» Ορχομενού με χορούς από τη Θράκη με δασκάλα τους την κα Μαρία Κραβαρίτη…




 κι` ακολούθως, ο χοροδιδάσκαλος κ. Χρήστος Φλωκατούλας και οι έφηβοι του Τμήματος Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου…














Και του χρόνου! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και ιδιαίτερα στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θανάση Ρουμελιώτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: