Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών συνέδραμε το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς

Ενόψει της παγκόσμιας ημέρα του Ερυθρού Σταυρού το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς βρέθηκε στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, προσφεροντάς τους  ιματισμό, και είδη ατομικής υγιεινής.
Με αυτή την επίσκεψη προσπάθησαν οι εθελοντές να προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά, να μεταδώσουν την αγάπη και την θετική τους ενέργεια.
Παράλληλα έλαβε χώρα μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τον Διευθυντή του καταστήματος κράτησης κ. Μακρή, με τις κοινωνικές λειτουργούς κα. Λέντα και κα. Πολυτάρχου, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς κας Μπίνιου.
Συζητήσαμε λοιπόν με ποιόν τρόπο θα δυνάμεθα και στο μέλλον να ενεργήσουμε προκειμένου η παρεχόμενη βοήθεια να είναι πιο αποτελεσματική ούτως ώστε να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την ευαίσθητη ομάδα ανθρώπων προκειμένου να ενταχθεί ομαλά στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Ο Διευθυντής κ. Μακρής μας ξενάγησε στους χώρους του καταστήματος κράτησης (στο σχολείο,στα ιατρεία κ.λ.π).
Πραγματικά αντιληφθήκαμε ότι καθημερινά αγωνίζονται προκειμένου να διατηρούν το κατάστημα σε άριστη κατάσταση , τους υποσχεθήκαμε λοιπόν φεύγοντας ότι θα επαναλάβουμε την επίσκεψη και θα προσφέρουμε από την πλευρά μας τα μέγιστα.


Για το Δ.Σ.
Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ                                           ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: