Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Η θεατρική παράσταση «Το Όνειρο της Πέππα» στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας


Η  Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα,  ο Ντάνι Σκυλάκης, ο Πέντρο  Πόνυ, η Σούζυ  Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε μαζί τους  το « Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών,  από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά Peppa Pig μεταφερμένο στην Ελληνική πραγματικότητα.

Η Πέππα ξυπνάει έχοντας δει ένα υπέροχο όνειρο. Μια όμορφη μέρα ξεκινά με τους φίλους της. Παιχνίδι, τραγούδι, χορός,  μα η  δυνατή επιθυμία της να ζήσει το όνειρο της, τους οδηγεί σε πολλές περιπέτειες. Στην υπαίθρια Γιορτή της Χαράς που διοργανώνει η Μαντάμ Γαζέλα, η ατμόσφαιρα  μαγεύει  όλα τα παιδιά, όμως η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Μπορεί μια ξαφνική βροχή να φέρει τη χαρά και να κάνει τη ζωή υπέροχη σαν όνειρο ?
Μέσα από  ιστορίες της παιδικής καθημερινότητας, οι αγαπημένοι χαρακτήρες μαζί με τους μικρούς θεατές, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα προβληματιστούν και…θα κυνηγήσουν τα όνειρα τους !!! Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίηση του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης.
Μία παράσταση με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ήρωες που όμως συνυπάρχουν αρμονικά και δίνουν σημασία στην έννοια της φιλίας και στην αξία της οικογένειας .
Με κοστούμια σε σουρεαλιστική κλίμακα, εντυπωσιακούς φωτισμούς και σκηνικά, διαδραστικό παιχνίδι και μουσική επένδυση ειδικά ενορχηστρωμένη για τις ανάγκες της, η παράσταση μυεί τα παιδιά στην μαγική ατμόσφαιρα του θεάτρου. Ένα υπερθέαμα που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει το θέατρο και τον κόσμο του από την πρώτη στιγμή και να μείνει χαραγμένη στην μνήμη του.
Συντελεστές
Κείμενα: Πένυ Φυλακτάκη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Μουσική (ενορχήστρωση και σύνθεση): Αντώνης Ανέστης
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Βοηθός Χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου
Φωτισμός: Ανέστης Άγκος
Κοστούμια / Σκηνικά: Μαγδαληνή Σίγα
Βοηθός Σκηνογράφου: Έλλη Ναλπάντη
Καλλιτεχνική Ομάδα: Αναστασία Γυλλού, Κυριακή Γυλλού, Νίκος Μηνάς, Παναγιώτης Πέτρου, Σοφία Τσιριγιώτη, Νίκος Τσολερίδης
Γραφιστικά: Ρέα Δουφέκα

Παίζουν : Θοδωρής Γεωργίτσης, Στεφανία Γώγου Πούλου, Στεφανία Καλομοίρη, Ιωάννης Κοντέλλης, Γεωργία Κούκα, Ελένη Μισχοπούλου,  Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Τζούλια Σπυροπούλου, Συμεών Τσακίρης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.
Η επίσημη θεατρική παράσταση ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ  «Το  Όνειρο της Πέππα» θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας την Τετάρτη 7 Ιουνίου  στις 7:00 μ.μ. Μην τη χάσετε.
Μην τη χάσετε.
Τιμή εισιτηρίου:12€
Tιμή προπώλησης 10€
Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας Βουρδουμπά 13, Τηλ 2262029729
και στο  https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-vempo/to-oneiro-tis-peppa/

Πληροφορίες στο 6987 089 778 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ.


Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Λουτζιούδη
m. 6947 70 69 72   e-mail: loutzioudim@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: