Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Το ΠΑΜΕ Λιβαδειάς τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά

Το ΠΑΜΕ Λιβαδειάς τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά
Με τραγούδια και συνθήματα από τα μεγάφωνα της κεντρικής πλατείας ξεκίνησε στη Λιβαδειά η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά. Συνεχίστηκε με χαιρετισμούς από εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων όπως ο Αλέκος Καρκάνας, μέλος του ΔΣ των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΛ, η Αστέρω Χουσιάδα εκ μέρους της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ Λιβαδειάς, η Βάσω Γκικοπούλου εκ μέρους των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων ΙΚΑ-Δημοσίου-ΟΑΕΕ και η Λιάνα Καραβασίλη εκ μέρους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
Την κεντρική ομιλία έκανε ο εκπρόσωπος της Γραμματείας Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, Γιώργος Πελέκης, που αναφέρθηκε, εκτός από τα γεγονότα που καθιέρωσαν την Πρωτομαγιά σαν παγκόσμια μέρα γιορτασμού των εργατικών αγώνων και στη σημερινή επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι, από τους «αριστερούς» υπηρέτες του καπιταλιστικού κέρδους.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην, όλο και πιο επικίνδυνη μορφή που παίρνει ο καπιταλιστικός ανταγωνισμός στην περιοχή της Μεσογείου και την επίσημη, με πρόσκληση μάλιστα της «αριστερής» κυβέρνησης, ανακήρυξη του ΝΑΤΟ σε χωροφύλακα της περιοχής.
Η εκδήλωση έκλεισε με ανάγνωση και έγκριση ψηφίσματος συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζόμενους του ομίλου «ΖΟΥΡΑ» και της Διακήρυξης των Συνδικάτων ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαζεύτηκε οικονομική βοήθεια για τους απλήρωτους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: