Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

«Το κοινωνικό φαινόμενο των ναρκωτικών και η σημασία της πρόληψης» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στη Λιβαδειά


 Το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) πραγματοποιεί από αρχές Μαρτίου παρεμβάσεις στα γυμνάσια όλου του νομού, στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας για την «πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων» οι οποίες θα ολοκληρωθούν στα τέλη Μαΐου. 
Η συγκεκριμένη προσπάθεια αποτελεί συνέχεια των δράσεων του Ε.ΣΥ.Ν. που έχουν ως στόχο την ανάδειξη των αιτιών αυτού του κοινωνικού φαινομένου και την προβολή ενός άλλου τρόπου ζωής που θα ορθώνει αντιστάσεις στους παράγοντες που οδηγούν στη χρήση.   Η πρωτογενής πρόληψη είναι θέμα ζωτικής σημασίας για τη θωράκιση των νέων με τις απαραίτητες γνώσεις για την αποφυγή του προβλήματος  και το ΕΣΥΝ συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις σε συνεργασία με άλλους φορείς, διοργανώνοντας πολύμορφες εκδηλώσεις- συζητήσεις –ομιλίες σε μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς. 
Σ’ αυτή την πορεία και μέχρι την κορύφωση των φετινών δράσεων που θα είναι όπως κάθε χρόνο τον Ιούνιο,     με το 12ο αντιναρκωτικό φεστιβάλ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα ανοιχτή εκδήλωση – ενημέρωση – συζήτηση με θέμα: «Το κοινωνικό φαινόμενο των ναρκωτικών και η σημασία της πρόληψης» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στη Λιβαδειά.
Θα μιλήσει ο κοινωνιολόγος κ. Παναγιώτης Κατηφές,   γραμματέας της εκτελεστικής επιτροπής του Ε.ΣΥ.Ν. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: