Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Aρχίζει στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών στους Δελφούς η 2η Περίοδος του Σεμιναρίου Φωτογραφίας σε συνεργασία με τον Φωτογραφικό Κύκλο

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- 2η περίοδος
ΔΕΛΦΟΙ 26-29 Μαΐου 2017

Την Παρασκευή 26 Μαίου 2017 αρχίζει στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών στους Δελφούς η 2η Περίοδος του Σεμιναρίου Φωτογραφίας σε συνεργασία με τον  Φωτογραφικό Κύκλο.
Το θέμα του Σεμιναρίου είναι Η ιερότητα ως περιεχόμενο της φωτογραφίας και του κινηματογράφου όπου  διδάσκει ο φωτογράφος - συγγραφέας Πλάτων Ριβέλλης.
Συμμετέχουν 65 άτομα, τα οποία κατά το τετραήμερο του Σεμιναρίου  τις πρωινές ώρες θα φωτογραφίσουν διάφορα θέματα με στόχο να εκφράσουν μέσα από την φωτογραφία τη "μεταφυσική" διάσταση του συγκεκριμένου θέματος. Τις απογευματινές ώρες θα παρακολουθούν το σεμινάριο (12 ώρες συνολικά) και θα προσκομίζουν την φωτογραφική τους εργασία για σχολιασμό, κριτική και υποδείξεις.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, όσοι συμμετείχαν σε αυτό μπορούν να συνεχίσουν την αποστολή σχετικών φωτογραφιών με στόχο τη συγκέντρωση υλικού για τη διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών  στους Δελφούς .

Την επιμέλεια της έκθεσης θα έχει ο Πλάτων Ριβέλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr