Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Μόδα και αναψυχή περιλαμβάνει το Απριλιάτικο πρόγραμμα του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, περπατώντας στα λουλουδιασμένα μονοπάτια της άνοιξης, «αξιωθήκαμε» να φθάσουμε στη Γεσθημανή, τον κήπο της προδοσίας Του και μετά να Τον ακολουθήσουμε στο Γολγοθά του Θείου Πάθους. Εκεί που η Σταύρωση έγινε θρήνος και οδυρμός, εκεί γεννήθηκε το ανέλπιστο, το θαύμα της ζωής και η Ανάσταση!!!
³ Στις 26 Απριλίου, Τετάρτη 7.30μμ σας καλούμε στο “Rodon Palace” να παρακολουθήσουμε την πιο συναρπαστική, την πιο πρωτότυπη εκδήλωση της χρονιάς: 
Η Νόνη Δούνια, μαζί με πασίγνωστα μανεκέν (γυναίκες & άντρας), θα παρουσιάσουν το Gala μόδας της άνοιξης και του καλοκαιριού 2017, γνωστών καταστημάτων της πόλης μας.
 
Οι σχολές χορού της Άννας Αθανασιάδου, “Burn the Floor” της Βικτωρίας Μεταξά, και Μαρίας Τσαλούκη, θα απογειώσουν τις αισθήσεις, το κέφι μας, με χορογραφίες μοντέρνου, κλασικού, Latin και θα μας παρασύρουν σ’ ένα ξέφρενο γλέντι.
 
Εύγευστα εδέσματα (finger food) με σανγκρία και χυμούς θα προσφερθούν.
Πούλμαν θα σας μεταφέρουν από το Ζάππειο στι 6.30μμ (δωρεάν) – Πλούσια δώρα!!!
Προμηθευθείτε την πρόσκλησή σας από τις τομεάρχισσες (υπάρχει περιορισμένος αριθμός) γιατί έτσι θα συμβάλλετε κι εσείς στον αγώνα, που κάνουμε να νικήσουμε τον καρκίνο!!!
Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε μαζί!!!
³ Στις 7 Μαΐου, Κυριακή, θα αποδράσουμε σε μια μονοήμερη εκδρομή στην Τζιά (ΚΕΑ). Ένα κυκλαδίτικο νησί σπάνιας ομορφιάς. Θα χαθούμε στα πανέμορφα στενά σοκάκια της Ιουλίδας. Θα σκαρφαλώσουμε στην Ιερά Μονή της θαυματουργής Παναγίας Καστριανής. Θα ανακαλύψουμε τους αρχαιολογικούς θησαυρούς, τις γκαλερί έργων τέχνης, θα επισκεφτούμε την Ακρόπολη, το Ιστορικό Δημαρχείο, τον εμβληματικό Λέοντα της Τζιάς, τους Ανεμόμυλους, μυρίζοντας αρώματα σπάνιων λουλουδιών, διασκεδάζοντας, δοκιμάζοντας Τζιώτικες γεύσεις.
Επιστροφή με το πλοίο, αργά το απόγευμα.
Δηλώσατε έγκαιρα συμμετοχή στις κυρίες: Μαρία Καραμάνη 22610-29906 κιν. 6975680284, Λούλα Ευθυμίου 22610-80497 κιν. 6974122586 & Γιάννα Ζέρβα 22610-20706 κιν. 6974411208
³ Εάν θέλετε να προμηθευτείτε το ανοιξιάτικο φύλλο της εφημερίδας του Παραρτήματος Λιβαδειάς (δωρεάν) ζητήστε το. Περάστε από το Κέντρο μας.
Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, μη φοβάστε να αφήσετε ελεύθερη την ψυχή σας να σταυρωθεί και να αναστηθεί μαζί με το Χριστό. Μόνο τότε η ζωή θα αποκτήσει αξία, πραγματικό νόημα, αφού…
«πεθαίνουν τα χέρια που δεν αγγίσαμε από μοναξιά,
τα όνειρα που δεν είδαμε από στέρηση φωτός.
Έξω από μας αρχίζει η ερημία του θανάτου» - (Γιώργος Θέμελης)


Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα, με υγεία

Για το Δ.Σ. - Η Πρόεδρος
Στέλλα Ταπανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: