Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τιμητικές διακρίσεις από το παράρτημα του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στους μαθητές της Βοιωτίας

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, το παράρτημα του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, προχώρησε στην πραγματοποίηση μιας  τιμητικής τελετής βράβευσης για τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων  του Νόμου Βοιωτίας, που διακρίθηκαν στους τοπικούς  μαθηματικούς  διαγωνισμούς  «Ευάγγελος Σταμάτης Ι» και  «Ευάγγελος Σταμάτης ΙΙ» καθώς και στους πανελλήνιους μαθηματικούς  διαγωνισμούς  «Θαλής» και «Ευκλείδης».
Η τελετή βράβευσης  πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας του Δήμου Λεβαδέων. Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κ. Παναγιώτης Δρούτσας, ο οποίος και προχώρησε σε μια σύντομη παρουσίαση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και ο πολύ γνωστός για το έργο του ως συγγραφέας σχολικών μαθηματικών βοηθημάτων  κ. Βασίλης Παπαδάκης που απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πέρα από τους βραβευθέντες μαθητές και τους γονεις-κηδεμόνες τους και πλήθος καθηγητών των σχολείων του Νομού.
Το παράρτημα του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια στους διακριθέντες μαθητές, στους γονείς και κηδεμόνες τους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους καθηγητές που βοήθησαν τόσο στην διεξαγωγή των μαθηματικών διαγωνισμών, όσο και στα μαθήματα προετοιμασίας που προηγήθηκαν. Ακόμα ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους της κ. Δρούτσα και κ. Παπαδάκη για την παρουσία τους καθώς και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.


Τέλος ευχαριστούμε τον συγγραφέα Μαθηματικό και εκδότη κο Γιώργο Μαυρίδη για την προσφορά βιβλίων στο Παράρτημα και στους μαθητές που διακρίθηκαν

Για το ΔΣ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΛΑΩΡΑΣ                                            ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΡΕΤΟΣ



Δείτε αναλυτικά όλες τις βραβεύσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια: