Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς : Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας ή αλλιώς ασπιρίνη για τον καρκίνο

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς για ακόμη μία φορά καταγγέλλει τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που ουσιαστικά αποτελούν τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα που εμπορεύονται την ανάγκη του άνεργου για μεροκάματο.
Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας που διεκδικούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών και απαιτούμε από  την Δημοτική Αρχή άμεσα να βρει λύση στο πρόβλημα των εργαζόμενων. Να πάψει να αποποιείται τις ευθύνες της γιατί είναι πρόκληση και ειρωνεία όταν έχει στηρίξει όλη αυτήν την πολιτική, να λέει  στους εργαζόμενους ότι μοναδικός υπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση είναι  ο διαχειριστής του προγράμματος δηλαδή ο ΟΑΕΔ.
Απευθυνόμαστε στους συναδέλφους μας, να προχωρήσουν μαχητικά μέχρι να πληρωθούν και το τελευταίο ευρώ που τους οφείλεται. Να διεκδικήσουν ίδια δικαιώματα , αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες εργασίας.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη να οργανώσουμε τον αγώνα μας και την πάλη μας για μια αξιοπρεπή ζωή κόντρα στην φτώχια, την εξαθλίωση, στους μισθούς πείνας.
Καλούμε τους συνάδελφους στα προγράμματα, μαζικά να συμμετέχουν  συλλαλητήριο του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου την Παρασκευή 7 Απρίλη στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς στις 7.00 το απόγευμα.
Έχουμε την πείρα, κάνουμε το βήμα.

Το ΔΣ του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: