Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Συνάντηση της ΟΕΒΕ Θήβας με τον νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ , Ταξίαρχο κ. Αλεξόπουλο

Συνάντηση με το νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ  κ.Αλεξόπουλο είχε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Θήβας κ. Χαρατσής συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας  κ. Καραμαγκιώλη, την Πέμπτη 30/03/2017 στο γραφείο του Ταξίαρχου, στο στρατόπεδο της Θήβας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία  πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, ο κ. Χαρατσής παρουσίασε στο νέο Διοικητή τις προτάσεις του σχετικά με τη παροχή ειδικών πακέτων, για τους νεοσυλλέκτους και μόνιμους αξιωματικούς στα εστιατόρια, καφέ, κομμωτήρια, αρτοποιία της πόλης άλλα και σε όλα τα επαγγέλματα που ανήκουν στην Ομοσπονδία της Θήβας , τονίζοντας παράλληλα τη σημαντική συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στη τοπική οικονομία. Επίσης, σημείωσε πως ανέκαθεν για τη Θήβα το στρατόπεδο ήταν μία σημαντική πηγή εσόδων.
Από την άλλη ως προς αυτή τη κατεύθυνση τάχθηκε και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καραμαγκιώλης αναφέροντας πως θεωρεί και εκείνος ζωτικής σημασίας τη παραμονή των στρατιωτών στη πόλη και κατ’ επέκταση για τον κλάδο του, καθώς είναι Πρόεδρος του ραδιοταξί «Ο ΚΑΔΜΟΣ».
Στο τέλος της συνάντησης επιβεβαιώθηκε από όλες τις πλευρές η θέληση για συνεργασία και στήριξη της Ομοσπονδίας προς το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.

                                      ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                    ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: