Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για την οδική ασφάλεια των πολιτών της Βοιωτίας - Υλοποιούμε και προχωράμε, αλλάζουμε την Βοιωτία… τονίζει η κα Φανή Παπαθωμά

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5-04-2017 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, Αγίου Βλασίου, Παρορίου, Κορώνειας, Ρωμαίικου, Σωληναρίου, Υψηλάντη, Πέτρας και Μαυροματίου.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε την ανακοίνωση δημιουργίας 8 κόμβων , στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Βοιωτίας  ως το Δήμο Αλιάρτου  καθώς και θέματα που αφορούν διαδικαστικές ενέργειες ως προς τις απαλλοτριώσεις
Η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Β. , Φανή Παπαθωμά  τόνισε :
« Ξεκινάμε την κατασκευή 8 ισόπεδων κόμβων  Αγίου Βλασίου , Παρορίου , Κορώνειας , Ρωμαίικου , Σωληναρίου, Υψηλάντη, Πέτρας , Μαυροματίου, καθώς και δύο στην επαρχία Θηβών, Μιχαϊλίδη και Καναβαρίου.
Έργα τα οποία αποδίδονται στους πολίτες της Βοιωτίας και παρέχουν ασφάλεια στους διερχόμενους  οδηγούς στο οδικό μας δίκτυο.
Είναι το αποτέλεσμα της διεκδίκησης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας , Κώστα Μπακογιάννη και η εξασφάλιση άνω των 5  εκ. € για τη  δημιουργία ισόπεδων κόμβων με όλα τα συνοδά τους έργα (φωτισμός –στηθαία , κ.λ.π.)

Υλοποιούμε και προχωράμε, αλλάζουμε την Βοιωτία».

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ του Θανάση Μερτζάνη στο Star Κεντρικής Ελλάδας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: